Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nou scandal cu privire la sarcina vedetei

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nou scandal cu privire la sarcina vedetei

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la pisicină în compania unui alt bărbat

Mai multe surse susțin că Bianca Drăgușanu s-ar fi întâlnit în secret cu Gabi Bădălău. Cei doi s-ar fi văzut ca să poată discuta despre sarcina vedetei, însă discuția nu a decurs tocmai pașnic. Acesta ar fi și motivul pentru care Bianca a pornit un scandal monstru la petrecerea deocheată a omului de afaceri.

Mai multe surse apropiate celor doi spun că negocierile privind o relație armonioasă, în care să apară și copii, n-ar fi mers tocmai bine între cei doi. Se pare că bogatul om de afaceri a cam dus-o cu zăhărelul pe vedetă și i-a dat speranțe false. Bădălău n-ar fi avut niciodată de gând să renunțe la viața de golan.

Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu gemeni

Bianca Drăgușanu și-a dorit mereu o familie numeroasă, copii și mai ales o pereche de gemeni. Dar cum viața ei e ca un adevărat carusel, aproape niciodată nu știe la ce se poate aștepta.

Surse Click! spun că Bianca Drăgușanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău, iar visul familiei mult visate de aceasta pare că începea să prindă contur. Mai mult, publicația anterior menționată a mai aflat că vedeta de televiziune ar fi însărcinată chiar cu gemeni. Bianca Drăgușanu l-a confruntat pe afacerist după scandalul petrecerii.

Cum era de așteptat pentru că s-a mai întâmplat și înainte, Gabi Bădălău a dezamăgit-o pe Bianca în momentul în care aceasta l-a surprins cu pantalonii în vine pe afacerit, la o petrecere erotică, în compania mai multor femei.

Bianca Drăgușanu a fost cu atât mai furioasă și dezamăgită cu cât ea ar fi rămas însărcinată la rugămințile afaceristului. Cu toate astea, bărbatul nu pare să își ia deloc rolul de viitor tătic în serios. De nervi și supărare, Bianca l-a fugărit pe Gabi Bădălău cu o bâtă de baseball.

Rămâne de văzut, de acum, ce se alege de relația celor doi. Dacă Bianca este cu adevărat însărcinată, absența lui Gabi ar putea-o afecta destul de tare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: