Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Drăgușanu și Victor Slav, urări emoționante pentru fiica lor Sofia, care a împlinit 8 ani. Cum arată micuța acum

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, urări emoționante pentru fiica lor Sofia, care a împlinit 8 ani. Cum arată micuța acum

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a captivat atenția publicului în momentul în care cei doi au devenit unul dintre cele mai urmărite cupluri din România. Relația lor, plină de emoții intense, a avut și momente dificile, însă rezultatul cel mai prețios al iubirii lor a fost nașterea Sofiei, fiica lor, care astăzi a împlinit 8 ani.

Deși căsnicia lor s-a încheiat la scurt timp după nuntă, Bianca și Victor au reușit să păstreze o relație civilizată de dragul Sofiei, iar cu ocazia zilei de naștere a acesteia, cei doi i-au transmis mesaje emoționante pline de dragoste.

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 8 ani

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit recent 8 ani, iar părinții ei nu au ezitat să își exprime iubirea și aprecierea pentru fiica lor prin mesaje publicate pe rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru deschiderea sa față de fanii săi, a postat un mesaj plin de emoție, exprimându-și recunoștința pentru prezența Sofiei în viața ei.

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trimis cel mai bun si frumos inger sa ma iubeasca: Sofia❤️ La multi ani,copilul meu minunat! Ești iubirea mea infinită! ps: si soarele lu’ buni 🤣❤️🥰

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Victor Slav, tatăl Sofiei, a fost la rândul său emoționat de această ocazie și a ținut să îi transmită urări speciale fetiței. Mesajul său, simplu, dar plin de dragoste, reflectă grija și afecțiunea pe care le are pentru fiica sa: „La mulți ani, copil bun! Dumnezeu să te binecuvânteze doar cu bine și frumos.” Astfel, deși relația lor de cuplu s-a încheiat, cei doi rămân uniți prin dragostea pentru Sofia.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

 

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani. Sursă foto: Instagram
Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani. Sursă foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, însă mariajul lor a durat doar un an

Deși Bianca era însărcinată cu Sofia la momentul despărțirii, cei doi nu au reușit să-și salveze relația. Cu toate acestea, ambii au decis să rămână în termeni buni pentru a-și crește fiica într-un mediu armonios. De-a lungul timpului, Bianca a vorbit deschis despre motivele despărțirii, menționând că, în ciuda încercărilor de a menține relația, povestea lor de dragoste a ajuns la un final natural.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Relația dintre Bianca și Victor astăzi

După despărțire, Bianca și Victor au adoptat o abordare matură și civilizată în ceea ce privește creșterea fiicei lor. Deși au avut momente de tensiune, Bianca a fost deschisă în a critica public uneori implicarea limitată a fostului soț în viața Sofiei.

Indiferent de diferențele dintre ei, atât Bianca, cât și Victor își iubesc nespus fiica și fac tot posibilul să îi ofere cele mai bune condiții de creștere. Mesajele emoționante transmise cu ocazia zilei de naștere a Sofiei demonstrează că, deși relația lor de cuplu s-a încheiat, dragostea pentru fiica lor este un factor unificator. Astfel, povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav poate că s-a terminat, dar amândoi continuă să fie prezenți în viața fiicei lor, oferindu-i iubire și sprijin necondiționat.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: