Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu spune totul despre rivalitatea cu Anda Adam: „Nu există grad de comparație între noi”

Bianca Drăgușanu spune totul despre rivalitatea cu Anda Adam: „Nu există grad de comparație între noi”

bianca dragusannu anda adam

Anda Adam a fost invitată recent la emisiunea Denisei Rifai. În timpul emisiunii, cele două au discutat și despre un subiect sensibil din trecutul vedetei: perioada în care Bianca Drăgușanu a format un cuplu alături de prezentator, iar presa continua să facă comparații între Anda Adam, fosta și Bianca Drăgușanu, actuala.

Anda Adam a fost rănită de afirmațiile pe care Bianca Drăgușanu le-a făcut la adresa ei

Anda Adam i-a dezvăluit Denisei Rifai că a fost deranjată de modul în care presa a prezentat situația și a lăsat de înțeles că între ea și Bianca Drăgușanu ar fi existat o rivalitate din cauza legăturii pe care ambele au avut-o cu Victor Slav. În plus, la vremea respectivă, Bianca Drăgușanu ar fi făcut public anumite declarații pe care astăzi le regretă.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că Anda Adam a fost recent la un make-up artist, prieten comun și astfel i-ar fi confesat acesteia că a fost rănită de afirmațiile pe care Bianca le-a făcut, de-a lungul timpului la adresa ei. Creatoarea de modă a ținut să facă lumină asupra așa-zisei rivalități odată pentru totdeauna.

Bianca Drăgușanu și-a cerut scuze pentru replicile acide

Conform Biancăi Drăgușanu, vorbele pe care le-a spus la acea vreme nu reflectă cu adevărat părerea pe care o are despre Anda Adam. Nu există rivalitate între ele și deși nu are motive să-i adreseze cuvinte urâte, nu există nici motive pentru care ele să fie prietene și să interacționeze frecvent.

„Au fost răutăți, dar nu gratuite. Lumea nu a știut niciodată ce este în spatele răutăților mele. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie că eu nu aveam de ce să fiu geloasă pe ea. Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto.

Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt mai mult din partea mea că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea”, a povestit Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: