Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. Ce diagnostic a primit de la medic

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. Ce diagnostic a primit de la medic

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. Bianca este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale și nu ascunde nimic despre viața ei personală. Cu toate astea, blondina a preferat să nu vorbească despre probleme sale de sănătate. Ce boală are Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. Ce diagnostic a primit de la medic

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru poveștile sale de dragoste pe care le-a avut cu diferiți bărbați celebri din showbiz-ul românesc. La vârsta de 40 de ani, Bianca arată foarte bine și este admirată de mulți internauți. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca ascunde o dramă. Blondina a declarat că suferă de o boală dificilă. Mai exact, fosta asistentă tv a fost diagnosticată cu diabet.

Vedeta a declarat în emisiunea lui Dan Capatos că nu are voie să mănânce zahăr și este nevoită să țină cont de sfaturile și recomandările cadrelor medicale pentru a nu complica situația. Deseori, blondina consumă produse fără zahăr pentru a nu i se face rău. „Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a spus ea la Antena Stars.

Drama Biancăi Drăgușanu

Fosta soție a lui Alex Bodi a avut o viață destul de agitată înainte să devină cunoscută în showbiz-ul românesc. Ea a avut mai multe relații controversate cu diferiți bărbați din județul Gorj, ea fiind de loc din Călan, Hunedoara. Trecutul zgomotos pe care puțini îl știu este că Bianca a fost la un pas de comă după ce a bătută de fostul ei iubit, Coco Păun. Acesta a sechestrat-o și a lovit-o foarte tare, iar la un moment dat, blondina a intrat în comă. Bianca poartă și acum urmele violențelor din acea perioadă, deoarece picioarele ei au traumatisme care nu pot trece fără operații severe.

„ Ajunsese să nu se mai poată controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare.”, spunea o sursă din anturajul vedetei pentru Libertatea.ro, în 2011.

Vedeta a declarat că fostul iubit i-a rupt tibia, iar după ce a fugit de la el,a prins-o pe stradă și a bătut-o. „M-am gandit ca singurul mod de a scapa de el era sa ma sinucid. Ma punea in genunchi, pentru ca spunea ca in fata lui ca eu sunt vinovata, ca l-am adus in stare sa ma loveasca. Ma ducea la manastiri, ma lasa acolo mai multe zile, le platea pe maicute sa ma ajute sa-mi revin (…) Aveam un cheag de sange de marimea unei paini.”, a povestit Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: