Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu vinde încălțămintea purtată. Câți bani cere pe o pereche de pantofi

Bianca Drăgușanu vinde încălțămintea purtată. Câți bani cere pe o pereche de pantofi

Bianca Drăgușanu vinde încălțămintea purtată. Câți bani cere pe o pereche de pantofi

Bianca Drăgușanu își vinde obiectele de lux pe Internet. Iată câți bani cere vedeta pe o pereche de cizme la mâna a doua, dar și pe alte obiecte de care dorește să se descotorosească.

Bianca Drăgușanu vinde încălțămintea purtată. Câți bani cere pe o pereche de pantofi

Bianca Drăgușanu și-a deschis butic online de haine, încălțări și accesorii, fie purtate, la mâna a doua, fie noi. E un mod de a face bani în plus, nimic greșit. Și nimic sub 150 de euro, chiar dacă la unele articole se vede că au fost purtate, căci sunt urme vizibile de uzură pe ele. Încălțăminte Versace, Valentino sau Tom Ford, rochii, jachete, curele, în buticul online sunt diverse lucruri de care aceasta ar dori să scape.

Spre exemplu, o pereche de cizme Tom Ford, care nu au fost purtate, costă 380 de euro, iar prețul nu este negociabil. Atât că cineva care a sesizat imperfecțiuni a lăsat un comentariu: „Cum never worn (n.r. niciodată purtate) dacă sunt jupuite? 🤣🤣🤣🤣 Da, da, sigur, de la cutie nu-i așa… 🤪”.

Exemplele pot continua. O pereche de pantofi, care au urme în interior și exterior, costă 320 de euro.

Bianca Drăgușanu investește în garderoba ei, alcătuită numai din haine, încălțămimte și accesorii de firmă. Iată ce declara aceasta, conform unui material publicat în luna februarie a acestui an de playtech.ro.

Mă excită mult să-mi cumpăr haine scumpe. Nu-mi place să port ce are toată lumea, valabil si la bărbații din viața mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult.

Îmi vând lucrurile din dulap. Nu le-am purtat când le-am cumpărat, atunci când ai adrenalina shoppingului, deci nu le mai iau. Am vândut o rochie de 2000 de euro doar cu 250 de euro.

Recent, îmi cumpărasem o geantă de 2.600 de euro pe care am dat-o cu 1500 de euro. În schimb, unele genți nu și-au pierdut dn valoare și în această situație nu scad prea mult la preț. Ce vând îmi acoperă ce cumpăr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: