Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, trei lucruri de care va ține cont la următoarea petrecere a Sofiei: „Nu m-am interesat, am crezut că e mai simplu”

Bianca Drăgușanu, trei lucruri de care va ține cont la următoarea petrecere a Sofiei: „Nu m-am interesat, am crezut că e mai simplu”

GALERIE FOTO (4)

Fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia a împlinit 6 anișori, iar mămica ei a dat o super petrecere. Totuși, diva recunoaște că nu a ieșit totul perfect, dar din această experiență știe ce va schimba data viitoare. Iată detaliile!

Bianca Drgușanu, trei lucruri de care va ține cont la următoarea petrecere a Sofiei

Bianca Drăgușanu a făcut publice trei lucruri de care va ține cont la următoarea petrecere a Sofiei pentru a ieși totul ca la carte!

„Nu m-am interesat, am crezut că e mai simplu. De exemplu, (…) n-am ținut cont că am avut candy barul în aer liber și s-au adunat toate albinele, în frunte cu regina-mamă. (…) Am aprins și cafea măcinată, am încercat să le păcălim să plece cu fum, n-au plecat. (…)

Dacă faceți cu baloane, e foarte important să aveți în vedere că acestea se vor sparge în scurt timp, dacă nu aveți pe jos un covor. (…) Să mai aveți un colțișor care să nu includă mese, scaune. Pături, un covoraș pe care să-și scoată jucăriile. E foarte important.

Astea sunt trei dintre lucrurile de care e voi ține cont de azi înainte, dacă voi mai organiza o petrecere în aer liber”, a transmis Bianca Drăgușanu pe contul de Instagram într-un InstaStory.

Bianca Drăgușanu, petrecere inedită pentru Sofia

Micuța a împlinit frumoasa vârstă de șase ani și a avut parte de o petrecere pe cinste, organizată de către mămica ei. Cele două au ales culoarea roz ca fiind predominantă pentru petrecere.  Alături de Sofia s-au aflat mulți prieteni de familie, copii de vârsta ei, dar și partenerul de viață al mamei ei, Gabi Bădălău. Atracțiile acestei zile importante au fost candy bar-ul, Platforma Video Booth 360, dar și un magician care a făcut senzație.

Sofia a fost surprinsă, în poze și filmulețe, având un zâmbet radiant, iar mama ei nu a întârziat să le facă publice pe platforma sa de socializare.

Cele două s-au și asortat, Bianca schimbându-și ținuta spre finalul petrecerii cu o rochie în ton cu a Sofiei, de un roz ciclam.

 

Bianca Drăgușanu este o mamă foarte preocupată de fetița ei. Aceasta este un model demn de urmat, deoarece dă mereu dovadă că este grijulie cu Sofia pe care o iubește enorm, indiferent de cât de ocupată este din pricina profesiei. De curând, vedeta a surprins o discuție a micuței purtată cu unul din prietenii care a făcut deliciul tuturor urmăritorilor ei! Ce a spus fetița despre tatăl iei, Victor Slav!

Bianca Drăgușanu le-a împărtășit urmăritorilor săi momente din viața micuței Sofia

Bianca Drăgușanu și Sofia sunt foarte apropiate. Cele două petrec mult timp de calitate mamă-fiică. Vedeta face activități diverse alături de Sofia și are grijă să o învețe tot ce este mai bun în viață.

De curând, în timp ce se aflau în mașină, Bianca Drăgușanu le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram o conversație între Sofia cu unul dintre prietenii săi, David.

Sofia a dezvăluit ce îi place să facă alături de mama sa, atunci când stă la ea acasă, dar și ce îi place să facă atunci când stă la tatăl său, Victor Slav.

Sofia, discuție cu umor alături de unul dintre prietenii săi

Sofia i-a povestit prietenului ei David faptul că adoră să stea la mama ei, Bianca Drăgușanu, deoarece se machiază și se joacă împreună, dar a povestit și ce face atunci când stă la tatăl său, Victor Slav:

David: „Sofia, ce îți place ție cel mai mult să faci la mama ta acasă?”

Sofia: „Să mă machiez și să mă joc cu ea.”

David: „Și la tatăl tău acasă ce-ți place cel mai mult să faci?”

Sofia: „Să mă machiez singură și să mă joc singură.”

David: „Cel mai bun banc de comedie”, a fost discuția amuzantă dintre cei mici, potrivit wowbiz.ro

Ulterior, toți trei au mers să ia masă în oraș, unde Bianca Drăgușanu i-a răsfățat pe micuți!

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: