Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop, însărcinată în 6 luni! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a aflat sexul bebelușului

Bianca Pop, însărcinată în 6 luni! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a aflat sexul bebelușului

GALERIE FOTO (3)

Bianca Pop, însărcinată în 6 luni! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a aflat sexul bebelușului. Iată toate detaliile despre cea mai fericită perioadă din viața ei!

Bianca Pop, însărcinată în 6 luni!

Bianca Pop trece acum prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aceasta este însărcinată în 6 luni și așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască minunea de la Dumnezeu:

„Mă simt bine, peste 2 săptămâni voi intra în luna a șasea. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată. Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat. Nu aveam grețuri, nu nimic. Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie. M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită, nu mă așteptam, am rămas mută. Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat”, a povestit Bianca Pop la Antena Stars.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a aflat sexul bebelușului

Bianca Pop a dezvăluit public că va deveni mamă de fetiță și că partenerul ei de viață de abia așteaptă să experimenteze rolul de tată. Aceasta a menționat că are încredere în sistemul medical din Spania, unde s-a mutat alături de iubit, deși are emoții:

„O să fie fetiță. George abia așteaptă să o vadă, să o strângă la piept. Am niște emoții, îmi e foarte frică, chiar dacă mi-am făcut atâtea operații la sâni, la nas, dar simt așa o teamă. Totuși, mă gândesc că este vorba de Spania, nu e la fel ca în România, e posibil să nasc înainte de ziua mea cu o zi”, a mai spus Bianca Pop pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: