Redactia.ro
Home » Știri » BIAS 2022. Când începe cel mai aşteptat show aviatic din România. Program complet

BIAS 2022. Când începe cel mai aşteptat show aviatic din România. Program complet

GALERIE FOTO (2)

BIAS este cel mai aşteptat show aviatic din România. Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) 2022, ediția a XII-a, se va desfășura sâmbătă, pe 3 septembrie, la Aeroportul Internațional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO. Românii așteaptă cu nerăbdare showul aviatic. Iată care e programul complet BIAS 2022.

BIAS. Când începe cel mai aşteptat show aviatic din România

Au fost doi ani de pauză pentru showul aviatic. Acum, românii sunt pregătiți să se bucure din nou de BIAS. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar organizatorii promit momente de excepţie. De la eveniment nu va lipsi nici pilotul lituanian Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobație. BIAS va avea loc pe întreg parcursul zilei de sâmbătă.

BIAS 2022 începe sâmbătă, pe 3 septembrie

De miercuri au început să ajungă și primii piloți care participă la BIAS. De la cel mai așteptat spectacol aviatic din România, nu va lipsi Jurgis Kairys, campionul mondial la acrobație, care va fi la manșa unui Suhoi Su-31. Forțele armate slovene și italiene, dar și elicoptere ale ministerului de Interne și piloți ai Aeroclubului României vor întregi show-ul.

Peste 100 de aeronave, pe cerul Capitalei

Pe durata evenimentului BIAS 2022 vor fi în total peste 100 de aeornave. De asemenea, șoimii României, formația de acrobație aeriană a Aeroclubului României, vor participa cu șase avioane. Aceștia vor împărți cerul cu piloți militari care se vor afla la manșa avioanelor de tip F-16 și Mig-21 Lancer.

Un număr de 150 de piloți vor survola cerul Capitalei. Printre ei, și celebrul pilot lituanian Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobație.

”Show-ul se organizează pe platfoma de la Aeroportul Băneasa și Romaero, accesul se face prin Romaero, este liber pentru toți participanții, cu mențiunea că nu există locuri de parcare în zonă. Recomandarea noastră este ca publicul să vină cu mijloace de transport în comun, cu biciclete sau orice altceva, pentru că nu au unde să parcheze în întreaga zonă Băneasa”, a precizat Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București.

Programul complet BIAS 2022

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: