Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bijuterii de argint pentru adolescente

Bijuterii de argint pentru adolescente

GALERIE FOTO (2)

A fi fata nu este intotdeauna usor, dar cu siguranta este distractiv! Ca adolescenta, poti avea tot ce este mai bun din ambele lumi.

Pentru adolescentele din zilele noastre, o pereche de bijuterii de argint reprezinta un accesoriu la moda. Tinerele domnisoare pot alege sa-si accesorizez tinutele cu cercei, coliere si inele intr-o combinatie de culori si modele distractive si vesele.

 

Te poti bucura inca de copilarie, dar totodata poti profita de un pic de independenta specifica maturilor. Aceasta implica si purtarea unor bijuterii din argint alese cu grija.

 

De ce cu grija? Pentru ca acestea nu ar trebui sa fie prea masive, nici prea multe, dar totodata sa-ti defineasca stilul unic.

 

Arunca o privire la bijuteriile oferite de Ioana Preda si vezi toate culorile si modelele cool dintre care poti alege ceva pe plac. Colectia este imensa si alegerea este a ta!

 

Cadouri sub forma de bijuterii argint pentru  adolescente

Uneori este dificil sa gasesti cadoul perfect pentru o adolescenta – indiferent daca este fiica ta, nepoata sau prietena. Ai vrea sa fie si frumoasa, si sa se plieze si pe stilul ei.

Pentru a alege mai usor, nu ezita sa intrebi direct ce ii place purtatoarei si ce nu. In asa fel vei face cea mai buna alegere!

 

Colectia de bijuterii din argint include piese mai mici si mai delicate, care s-ar potrivi adolescentelor mai modeste, precum si cateva modele mai indraznete, cum ar fi bijuteriile incastrate cu pietre zirconia.

Cu totii ne dorim sa gasim ceva care chiar sa dureze. Argintul este materialul care este foarte versatil si durabil.

 

Ai nevoie de idei de cadouri pentru adolescente?

Poti sa marchezi ziua ei cu un cadou special, o bijuterie din argint sau un set de bijuterii care sa ii ramana peste ani si ani:

  • Lantisoare si chokere moderne
  • Cercei finuti, pe lobul urechii din argint de culore rose, gold sau silver
  • Bratari din argint modele minimaliste.

 

Alege de la coliere la cercei si bratari la moda pentru adolescente si cu siguranta nu vei da gres. Brandul Ioana Preda pune la dispozitie o multime de astfel de bijuterii fine din argint pur din care poti alege.

 

Astazi ai o selectie speciala de bijuterii din argint cu design unic pentru adolescente. Descopera propunerile de cadouri pentru adolescente si ofera un dar pretios cuiva drag!

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini