Redactia.ro
Home » Știri » Bilanțul victimelor exploziilor de la Crevedia crește de la o zi la alta. Un bărbat de 30 de ani a murit

Bilanțul victimelor exploziilor de la Crevedia crește de la o zi la alta. Un bărbat de 30 de ani a murit

Bilanțul victimelor produse de explozia de la Crevedia ajunge astăzi la cinci persoane. Unul dintre civili care au fost răniți în prima explozie de la Crevedia a decedat marți dimineață. Persoana în cauză era un angajat nepalez al stației GPL și se afla internată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Bilanțul victimelor de la Crevedia crește de la o zi la alta

Persoana rănită avea arsuri care acopereau mai mult de 95% din suprafața corpului. Aceasta este una dintre cele trei victime majore ale exploziei care nu au putut fi transferate în străinătate. Bărbatul avea puțin peste 30 de ani și a devenit a cincea victimă a tragediei atunci când a decedat la Spitalul Floreasca.

În aceeași zi, marți, 5 septembrie, în Crevedia, al treilea bărbat care a pierit în urma exploziilor a fost înmormântat, conform informațiilor de pe Observatornews.ro. Acest bărbat în vârstă de 64 de ani și-a pierdut viața din cauza forței exploziei. După ceremonia de înmormântare, locuitorii din comună s-au adunat la Primărie pentru a-și exprima nemulțumirea și pentru a cere să se facă dreptate.

În prezent, în spitale se află încă 14 pacienți care au suferit răni în urma exploziilor de la Crevedia. Dintre aceștia, șase sunt internați la Spitalul Floreasca, doi la Bagdasar Arseni, cinci la Spitalul de Arsuri și unul la Spitalul Universitar. Un total de 27 de pacienți au fost deja externați, iar 12 dintre răniți au fost transferați în străinătate, dintre care patru au fost supuși intubației, starea lor fiind una gravă.

Anunțul făcut de reprezentanții Primăriei Crevedia

Pe pagina de Facebook a Primăriei Crevedeia a fost publicat un anunț de maximă importanță pentru locuitorii din Crevedia. Cei doi proprietari ai stației GPL au emis un comunicat oficial în care anunță că sunt dispuși să acopere costurile pentru reconstrucția caselor afectate de incendiul devastator.

Cei doi proprietari au declarat că au angajat o companie pentru a efectua lucrările și sunt deschiși să ofere spijin financiar celor care au fost afectați de explozia devastatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: