Redactia.ro
Home » Sport » Bilete EURO 2024. Cât costă și de unde se pot cumpăra, de fapt

Bilete EURO 2024. Cât costă și de unde se pot cumpăra, de fapt

GALERIE FOTO (2)

Într-un moment așteptat cu sufletul la gură, grupele pentru Campionatul European 2024 au fost stabilite în Hamburg, oferind României o imagine clară asupra adversarilor săi în competiția de vară. Federația Română de Fotbal (FRF) a intrat în acțiune imediat, anunțând modalitatea prin care fanii pot achiziționa bilete pentru susținerea naționalei în Germania.

România a fost plasată în grupa E, alături de adversari formidabili precum Belgia și Slovacia, precum și echipa care va ieși învingătoare din play-off-ul B. Printre echipele implicate în play-off se numără Israel, Ucraina, Bosnia și Herțegovina, precum și Islanda. Pentru suporterii români, aceasta este o veste emoționantă, anticipând deja întâlnirile de foc din vară.

Cum pot cumpăra românii bilete la EURO 2024

Cu un început oficial pe 14 iunie, pe terenurile germane, România va debuta în competiție pe 17 iunie împotriva câștigătoarei din play-off B, pe impresionantul Allianz Arena din Munchen. Continuarea drumului tricolorilor în grupă include o confruntare cu Belgia pe 22 iunie, pe stadionul Rhein Energie din Koln, urmată de ultimul meci din faza grupelor împotriva Slovaciei pe 26 iunie, pe Waldstadion din Frankfurt.

Cu o atmosferă de așteptare și anticipare crescândă, FRF a luat inițiativa de a informa publicul românesc cu privire la modalitatea de achiziționare a biletelor pentru eveniment. Într-o mișcare strategică, UEFA a pus în vânzare deja 1.2 milioane de bilete între 3 și 26 octombrie 2023, cu o nouă tranșă de un milion de bilete care va fi disponibilă pentru fani începând cu data de 4 decembrie.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.

Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens”, au anunțat cei de la Federația Română de Fotbal, conform sursei citate.

Cât costă biletele la Euro 2024

Conform informațiilor furnizate de digisport.ro, prețurile pentru biletele la meciurile din faza grupelor variază între 30 și 200 de euro, oferind astfel o gamă diversificată pentru toți suporterii. Cu toate acestea, un moment cu adevărat deosebit este finala, unde un bilet se poate achiziționa cu prețul de 1.000 de euro.

Întrucât FRF și UEFA se asigură că fanii români au acces la bilete la prețuri accesibile, așteptările cresc în privința susținerii fervente pe care aceștia o vor aduce echipelor lor în stadioanele germane. Oportunitatea de a experimenta atmosfera unică a unui campionat european este acum la îndemâna oricărui pasionat de fotbal din țara noastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: