Redactia.ro
Home » Știri » Blestemul secret al nucului, pe care îl poartă persoana care plantează unul. E total interzis să îi tai

Blestemul secret al nucului, pe care îl poartă persoana care plantează unul. E total interzis să îi tai

Nuc

Există o mulțime de superstiții referitoare la nuci și la plantarea acestora, iar unele dintre acestea sunt păstrate cu sfințenie. Se spune că nu este bine să plantăm nuci, dar există și o soluție pentru această interdicție. Iată tot ce trebuie să știi despre plantarea nucilor.

Blestemul nucului. Sunt puțini care știu de acest lucru

Există foarte multe superstiții  în ceea ce privește nucii și plantarea lor, iar una dintre acestea spune că este interzis să plantăm nuci, noi, oamenii. Aceștia trebuie să crească de la sine, în natură, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci nu ar trebuie să intervenim în niciun fel.

Există, totuși, o soluție pentru cei care vor să aibă în curtea lor un nuc. Astfel, singura soluție care există în acest caz este să se deseneze un cerc în jurul nucului, dar acesta trebuie să fie atât de mare încât să cuprindă nucul pe toată durata vieții sale. În caz contrar, se spune că cel care a plantat nucul va muri atunci când grosimea acestuia va ajunge cât cea a gâtului omului.

Sperstiții despre nuci. Ce este complet interzis să faci

O altă credință populară înrădăcinată este aceea că nucii nu ar trebui tăiați niciodată. În caz contrat, cine nu ascultă acest lucru, va muri cât de repede. Superstiția spune că cine are un nuc care îl incomodează și ar vrea să scape de el, nu trebuie să îl taie, ci doar să îl mute în altă parte, unde îi este prielnic.

O altă interdicție în ceea ce privește nucii este atunci când în viața unei persoane urmează să aibă loc un eveniment special. Fie că este vorba despre o căsătorie, un botez sau nașterea unui copil, în toate aceste cazuri este complet interzis să plantezi nuci.

Se mai spune că dacă părinții copilului pun o șuviță din părul acestuia într-un nuc, el va fi foarte sănătos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: