Redactia.ro
Home » Monden » Boala de care suferă Megan Fox! Actrița nu se vede frumoasă, așa cum o consideră o lume întreagă

Boala de care suferă Megan Fox! Actrița nu se vede frumoasă, așa cum o consideră o lume întreagă

GALERIE FOTO (2) Boala de care suferă Megan Fox! Actrița nu se vede frumoasă, așa cum o consideră o lume întreagă

Boala de care suferă Megan Fox! Actrița a recunoscut că nu se vede frumoasă, așa cum o consideră o lume întreagă și că acest lucru este de fapt o boală. 

Boala de care suferă Megan Fox! Actrița nu se vede frumoasă, așa cum o consideră o lume întreagă

Considerată de mulți femeia perfectă, din punct de vedere fizic, Megan Fox a dezvăluit că nu se vede deloc așa atunci când se uită în oglindă. Celebra actriță suferă de dismorfie corporală, afecțiune care o face să fie foarte nemulțumită de felul în care arată.

Celebra actriță a afirmat că suferă de dismorfie corporală, într-un interviu acordat revistei GQ Style. Bruneta este văzută drept femeia ideală de mulți bărbați, dar ea nu consideră același lucru, din cauza acestei afecțiuni care îi distorsionează percepția asupra corpului ei.

La 35 de ani, Fox este mama a trei băieți, o actriță de succes, dar și un model renumit. Cu toate astea, vedeta se vede plină de imperfecțiuni când se uită în oglindă. Una dintre nesiguranțele vedetei este felul în care arată degetele ei mari de la mâini. Acestea sunt mai scurte din cauza unei afecțiuni numite Branhidactilie.

”Ne uităm la cineva și gândim: ”Acea persoană este atât de frumoasă. Viața lor trebuie să fie atât de ușoară”. Cel mai probabil, ei nu gândesc la fel despre ei înșiși. Eu am dismorfie corporală. Am multe nesiguranțe profunde”, a mărturisit Megan Fox, pentru GQ Style.

Boala de care suferă Megan Fox! Actrița nu se vede frumoasă, așa cum o consideră o lume întreagă

De asemenea, iubitul actriței, rapper-ul Machine Gun Kelly, a participat alături de ea la interviu și a făcut câteva dezvăluiri, la rândul său. Starul de 31 de ani a declarat că suferă de stres post-traumatic din cauza unor probleme din copilărie și a consumului de droguri din trecut. Acesta a subliniat că Megan a fost cea care l-a ajutat să fie mai deschis cu privire la această latură a vieții lui. Kelly a mai dezvăluit că nu a fost niciodată îndrăgostit până s-o cunoască pe Megan. La rândul său, acesta are un copil dintr-o relație anterioară.

Megan Fox a dus relația cu Machine Gun Kelly la un nou nivel

Relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly avansează. Actrița a decis că este timpul ca rapperul american să-i cunoască copiii și să petreacă timp liber cu ei. Megan Fox are trei băieți din căsnicia cu fostul ei partener, actorul Brian Austin Green.

O sursă a declarat pentru People că actrița în vârstă de 34 de ani și muzicianul de 31 de ani plănuiesc să-și construiască un viitor împreună, pe măsură ce artistul a început să petreacă tot mai mult timp alături de băieții vedetei din „Transformes”, Noah (8 ani), Bodhi (7 ani) și Journey (4 ani).

„Colson a început să-i cunoască copiii. Megan își adoră băieții, iar aceștia vor rămâne mereu prioritatea ei. Este fericită că aceștia l-au acceptat pe Colson”, a declarat sursa.

Megan se întâlnește cu Machine Gun Kelly de un an de zile: „Lucrurile între ei devin serioase, au o relație grozavă”, a adăugat sursa respectivă.

Vedeta din „The Teenage Mutant Ninja Turtles” și Kelly și-au făcut publică relația în mai 2020, după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la „Midnight in the Switchgrass”. „Megan este foarte fericită. Cu toții se înțeleg bine. Brian este și el ocupat, de asemenea și el se întâlnește cu cineva”, a completat sursa.

Fox și starul din Beverly Hills, 90210 au depus actele de divorț în noiembrie. Au fost căsătoriți aproape 10 ani. Green se vede acum cu Sharna Burgess, fostă antrenoare la Dancing With The Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: