Redactia.ro
Home » Știri » Bogdan Stanoevici avea un fiu secret. Cum arată și unde locuiește acesta?

Bogdan Stanoevici avea un fiu secret. Cum arată și unde locuiește acesta?

Bogdan Stanoevici a murit sărac și fără a-și fi împlinit marele vis, acela de a fi jucat la Hollywood. Actorul a murit la vârsta de 62 de ani. Actorul avea un fiu secret, căruia i-a lăsat toată averea pe care o avea. 

 

Bogdan Stanoevici avea un fiu secret. Cum arată și unde locuiește acesta?

Bogdan Stanoevici a murit, marți, în urma infectării cu noul coronavirus. Actorul a trăit în Franța, timp de 22 de ani și a revenit în țara natală, după decesul mamei sale, femeia care l-a crescut singură, de la vârsta de un an și jumătate.

Actorul nu a deținut o avere foarte mare. Deși a fost ministru în Guvernul Ponta și director general interimar al Circului Globus din București, în perioada 2017-2020, actorul a locuit cu chirie și nua  reușit să-și cumpere o casă.

Prietenii îmi spuneau: Măi, Bogdane, tu ești cel mai fraier dintre miniștri. Tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină și o motocicletă. Răspunsul meu era: da, dar eu când mă uit pe geam nu o fac să văd dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, spunea Marian Bogdan Dragoș Aureliu Stanoevici, pe numele său real.

Bogdan Stanoevici a plecat în Franța înainte de Revoluție și s-a căsătorit fără a iubi, doar pentru a reuși să obțină actele legale să locuiască în Franța. Însă, căsătoria celor doi s-a consolidat, iar în urma căsătoriei a venit pe lume unicul său fiu. Băiatul s-a născut și trăiește în Franța, dar a fost botezat în religia ortodoxă a tatălui său

Am plecat din țară în luna mai a lui 1989. M-am căsătorit cu o franțuzoaică și am plecat oficial, așa cum intenționasem. Asta după ce Radu Beligan îmi interzisese să plec din țară, la un spectacol în Germania. De, eu proveneam dintr-o familie divorțată. Visul meu era să joc la Hollwyood. Doar că nu a fost să mi se împlinească. Atunci am decis să plec din România. Am intenționat să mă stabilesc în Anglia, am dat de o englezoaică, dar nu a mers. Apoi am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”, a povestit actorul. 

Soția și fiul su au rămas în Franța, în timp ce actorul s-a întors în 2011 în țara natală.  Bogdan Stanoevici a precizat, în urmă cu puțin timp, că relația dintre el și familia din Franța este una foarte bună.

,,Din fericire, în afara distanței care ne separă, noi suntem în continuare într-o relație extrem de frumoasă și de bună. Da, sigur, așa e viața făcută, ei sunt acolo, eu sunt aici, eu am tema mea aici, ei o au acolo. Fiul meu este, evident, jumătate român, prin mine – este, de altfel, botezat ortodox. Deși mama lui este catolică, nu s-a opus în acest sens. Deci are șansa să aibă două culturi, două spiritualități și două țări’, a spus Bogdan Stanoevici.

 

Ce avere i-a lăsat actorul fiului său

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă odată cu numirea sa ca manager al Circului Globus, actorul avea pe numele său doar un autoturism Chevrolet, din anul 2001 și o motocicletă Honda, din anul 2002. Însă, actorul reușise să își deschidă și niște conturi în bancă, suma pe care a acumulat-o fiind de aproximativ 150.000 de lei. Ca manager, în ultimul an, ajunsese să câștige 85.795 de lei, iar ca actor liber profesionist 23.700 de la Teatrul Elisabtea. În plus, actorul mai primea 95.200 de lei de la Red&White Production.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: