Redactia.ro
Home » Știri » „Bomba” anului în televiziune. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc la Pro TV. Anunțul oficial

„Bomba” anului în televiziune. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc la Pro TV. Anunțul oficial

PRO TV a făcut anunțul mult așteptat cu privire la jurații sezonului 9 al emisiunii MasterChef România, confirmând prezența în rolurile chefilor de top a lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Anunțul oficial

„Suntem extrem de încântați să aducem în atenția publicului formatul TV care a stârnit o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți dintre telespectatorii PRO TV așteptau cu nerăbdare această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț că în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi cei trei jurați ai MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei tineri chefi talentați. Multe s-au schimbat de-a lungul timpului – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a venit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, cu mândrie și emoție, pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV”, a adăugat Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: