Redactia.ro
Home » Monden » Bomba zilei! Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit! Afaceristul a spus totul în direct

Bomba zilei! Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit! Afaceristul a spus totul în direct

Este oficial bomba zilei! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu!  Se pare că lanțul de iubire dintre cei doi s-a rupt.  Afaceristul a explicat cu lux de amănunte ce relație îi leagă în acest moment pe cei doi.

Gabi Bădălău a intrat în direct în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu. Acesta a afirmat că pe el și frumoasa blondină i-a unit la un moment dat o poveste de dragoste, care acum nu mai există. Gabi Bădălău a declarat că între el și Bianca Drăgușanu mai există nicio relație amoroasă și că au rămas în relații amicale.

Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii. Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine.„, a fost declarația lui Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: