Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi: „Sociopat, bipolar cu grave probleme de manifestare”

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi: „Sociopat, bipolar cu grave probleme de manifestare”

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi. Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fostul soț pare că nu se va termina prea curând. Dacă ieri, blondina l-a făcut pe Alex Bodi nul, la câteva ore distanță, fosta asistentă tv și-a continuat jignirile pe rețelele de socializare. De această dată, vorbele Biancăi la adresa lui Bodi au fost extrem de dure.

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi: „Sociopat, bipolar cu grave probleme de manifestare”

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi. Fără să mai stea pe gânduri, iubita lui Gabi Bădălău a reacționat la adresa lui Alex Bodi. Se pare că Bianca Drăgușanu nu mai rezistă, motiv pentru care a decis să își exprime public părerea despre fostul soț.

Așadar, la câteva ore după ce l-a numit pe Bodi ”nul”, Bianca a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îl jignea pe omul de afaceri. Deși blondina a ajuns la capătul puterilor, internauții o îndeamnă să nu mai continue războiul cu Alex Bodi. Bianca a spus că fostul soț și-o caută cu lumânarea, mărturisind că aceste este ”un 💩 cu ochi 🤣”. Mai mult, aceasta a menționat că Alex Bodi este sociopat, bipolar cu grave probleme, bolnav, prost și fudul”. ”Nu o sa ma compromit. Nu sunt ca el. Nu merita atentia presei dupa care tanjeste disperat. Ma bucur ca sunt si persoane care inteleg cat de bolnav e. Sociopat, bipolar cu grave probleme de manifestare. In scurt timp ma astept la flori si atitudine penibila in contradictie cu declarariile de azi. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul:)) Fudulie telenovelostica🤣 Narcis revine, la spitalul 9:))”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu, război total cu ALex Bodi

Deși a declarat în nenumărate rânduri că vrea să fie lăsată în pace de fostul soț, se pare că Bianca își dorește acum să se războiască cu Bodi. ”Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sunt și evenimente care nu-mi plac, dar se întâmplă. Din fericire, nu trebuie să dau la nimeni raportul. (…) Vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să-și vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări. Nu există împăcări și nu vreau să mai existe niciun fel de ceartă și niciun fel de scandal”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca și Alex au fost împreună doi ani, dar după divorț, scandalul între cei doi a izbucnit și mai tare între ei. Aceștia au reușit să țină prima pagină a tabloidelor de scandal din țară cu certurile lor. În urmă cu câteva ore, un internaut i-a spus Biancăi să nu mai declare nimic în presă despre Alex Bodi și să-și vadă liniștită de viața ei. Deși nu este genul de persoană care să răspundă la mesajele internauților, blondina a surprins pe toată lumea, după ce și-a exprimat părerea sinceră referitoare la fostul soț. ”Nulitate.🙏🏻”. Mai mult, iubita lui Gabi Bădălău a declarat că fostul soț este inexistent pentru ea și nu valorează nimic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: