Redactia.ro
Home » Monden » A fost făcută publică discuția dintre Bianca Drăgușanu și mama sa după incidentul în care apare leșinată pe podea „Mama, am luat două pastile”

A fost făcută publică discuția dintre Bianca Drăgușanu și mama sa după incidentul în care apare leșinată pe podea „Mama, am luat două pastile”

Alex Bodi a făcut publică conversația dintre Bianca Drăgușanu și mama sa din seara în care acesta a găsit-o leșinată pe podea. În înregistrare frumoasa blondină îi explică mamei ei de ce a ajuns să fie în acel stadiu.

Bianca Drăgușanu a avut o discuție cu mama sa chiar după ce aceasta a văzut imaginile cu fiica sa având un presupus stop cardio-respirator. În imaginile apărute, Bianca Drăgușanu stă întinsă pe podea abia repsirând. În filmare se vede cum Alex Bodi o ridică, o pune pe pat și începe să o resusciteze.

Bianca Drăgușanu i-a povestit mamei ei că a luat niște pastile și din acest motiv a ajuns să leșine și să fie inconștientă. Ea cu greu reușește să o calemze pe mama sa. Blondina i-a mărturisit mamei sale că a recurs la acest gest necugetat după o ceartă cu Alex Bodi, de frică să nu ajungă în presă imagini cu ea dezbrăcată.

Mama, hai să-ți explic, te rog ascultă-mă o secundă. Dar ascultă-mă. Ascultă-mă. Vorbesc eu o secundă acum, te rog ascultă-mă și iartă-mă, te implor ascultă-mă. Eu… Hai să-ți explic ce am făcut acum, ca să înțelegi și tu, că el se impacientează foarte tare. Acum sunt la farmacie, îmi cumpără niște lucruri, vitamina C’. Doar îți povestesc. Noi aseară am ieșit la restaurant frumos, elegant, m-a scos la cină, omul nu a avut nicio problemă cu mine, s-a purtat frumos. Eu, din frustrare că a șters niște poze cu mine, am început să șterg și eu poze cu el și atunci i-am dat foc. El s-a enervat și mi-a luat mie telefonul. Și atunci, acolo, ne-am smucit unul pe altul în restaurant, ne-am îmbrâncit.„, a spus Bianca Drăgușanu în înregistrare.

Mama Biancăi: Te-a lovit?

Bianca: Nu, mamă, ascultă-mă. Pot să îi zic?

Alex Bodi: Nu am treabă, vorbește, treaba ta, vreau doar să-i explici că nu am dat în tine, ca să înțeleagă, apoi ies din mașină.

Bianca Drăgușanu: El mi-a luat mie telefonul și că îmi șterge toate pozele de pe Insta și nu știu ce și ce a zis el acolo, la nervi. M-a lăsat acasă frumos și a plecat. Eu, când am rămas acasă singură, de panicată că poate să pună poze cu mine în c***l gol gen și le pune pe Instagram sau Facebook și ne facem de râs, de ne știe toată țara și ne facem de c***t, eu am luat 2 pastile de 1 miligram de Xanax, nu mai mult, că le aveam într-o folie din aia cu 8 pastile. Erau luate și mai rămânseseră două. De un miligram … Ascultă-mă. Doar două pastile am luat din folia care era goală deja. El a venit la mine, eu dormeam, nu am răspuns. Apoi a venit cu Horia, că el avea cheia. Și eu eram căzută pe jos, nu știu ce am făcut. El m-a luat, a chemat doctor, mi-a dat să beau lapte, am vomitat, m-a spălat pe față, m-a pus în pat.„, a fost discuția la care au participat Bianca Drăgușanu, mama acesteia și Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: