Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși în gesturi tandre. Alex Bodi, în apropiere de ei, cu Bianca Iordache

EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși în gesturi tandre. Alex Bodi, în apropiere de ei, cu Bianca Iordache

GALERIE FOTO (4) Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, surprinsi in gesturi tandre

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt tot mai fericiți împreună și îndrăgostiți iremediabil unul de altul. Drept dovadă, noi i-am surprins, duminică după-amiază, în momentele lor de tandrețe la un restaurant de lux din Snagov. În tot acest timp, potrivit surselor noastre, Alex Bodi se află la un alt local, în apropiere de cel unde este fosta sa soție și Gabi Bădălău. Alex Bodi nu este nici el singur, ci însoțit de o altă Bianca, anume Bianca Iordache, cea cu care s-a distrat seara trecută, la o petrecere de zi de naștere, într-un club din Capitală.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, surprinși în gesturi tandre. Alex Bodi, în apropiere de ei, cu Bianca Iordache

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se simt tot mai bine în compania unuia celuilalt. Viitorii soți, despre care se spune că au plănuit o nuntă de 1 milion de euro, nu ezită în a-și arăta și în public sentimentele. Paparazzi Redacția.ro, i-au observat astfel, duminică după-amiază, la un restaurant de lux din Snagov. Alex Bodi pare că o urmărește și de această dată pe fosta sa parteneră, căci se află prin apropiere, alături de Bianca Iordache, lângă care este foarte destins.

Mai exact, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se află la Chefs Experience din Snagov, în compania unor prieteni. Bianca este foarte binedispusă! La un moment dat, îl îmbrățișează cu patos pe fostul Claudiei Pătrășcanu și, probabil pentru a se mai ascunde de ochii lumii sau pentru a se alinta, Bianca își pune pe cap geaca de blugi pe care o poartă. În tot acest timp, Gabi Bădălău (fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău) stă neclintit și-i acceptă gesturile partenerei sale. Iată mai jos imaginile pe care le-am surprins!

Sursa foto: Redacția.ro

Alex Bodi se distrează în apropiere cu Bianca Iordache

Alex Bodi pare că și-a găsit o altă iubită și că a renunțat la gândul de a o mai recuceri pe fosta sa soție, după ce reamintim că a urmărit-o zilele trecute la un salon de înfrumusețare și la un restaurant din Herăstrău. Ca o confirmare a spuselor surselor noastre, cum că se află prin apropiere de Bianca și Gabi, însoțit de Bianca Iordache, el a postat de curând un Instastory. În acesta, Alex Bodi este îmbrățișat de focoasa brunetă, care zâmbește foarte larg, semn că-i face plăcere să fie în compania lui. Aceștia par să formeze un cuplu, mai ales  că seara trecută s-au distrat într-un club din București, unde Alex nu a ezitat să se pozeze la brațele Biancăi Iordache. Mai multe detalii AICI.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Foto: Captură Instagram Alex Bodi

Momentan, Alex Bodi nu a mai dat buzna peste momentele romantice dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, așa cum a făcut zilele trecute. Rămâne de văzut, așadar, ce se va mai întâmpla între ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: