Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și Pepe, atrași de aceeași femeie. Bianca Iordache i-a sedus pe cei doi

Alex Bodi și Pepe, atrași de aceeași femeie. Bianca Iordache i-a sedus pe cei doi

Alex Bodi este cucerit de o nouă Bianca. De data aceasta, este vorba despre o brunetă focoasă și nu una blondă, care l-a sedus și pe Pepe. Bianca Iordache și Alex Bodi s-au fotografiat îmbrățișați, sâmbătă seară, la o petrecere de zi de naștere.

Alex Bodi și Pepe, atrași de aceeași femeie. Bianca Iordache i-a sedus pe cei doi

Alex Bodi pare că și-a luat gândul de la a o mai recuceri pe Bianca Drăgușanu. Acesta a trecut la o altă Bianca, varianta brunetă, care l-a sedus și pe burlacul Pepe. Alex Bodi a petrecut sâmbătă seară, la o petrecere de zi de naștere, într-un club din Capitală, dar nu singur, ci alături de Bianca Iordache. Alex Bodi i-a făcut mai multe dedicații tinerei.

Întrebat despre Bianca Iordache, Alex Bodi a declarat jurnaliștilor: ”Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Legătura dintre Pepe și Bianca Iordache

În urmă cu câteva zile, Pepe a confirmat la un post TV că îl atrage Bianca Iordache și că o cunoaște pe aceasta de la 18 ani, când era animatoare. Pepe s-a declarat fascinat de felul cum Bianca se pozează pe Instagram și a nu putut trece ușor cu vederea imaginile cu aceasta. Ba chiar i-a comentat la un moment dat: ”Dacă nu eram în post, mă uitam atent”, i-a scris Pepe la o poză.

Pepe, "vrăjit" de o animatoare. Ce mesaj i-a transmis: "Dacă nu eram în post..."

”Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, spunea Pepe la Showbiz Report.

Pepe, “vrăjit” de o animatoare sexy din București. Ce a spus când a văzut-o goală pe “sosia” fostei soții

Atât Pepe, cât și Alex Bodi sunt doi bărbați singuri acum. Rămâne de văzut, așadar, care dintre ei va reuși să-i cucerească cel mai rapid inima Biancăi Iordache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: