Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Alex Bodi: ”Port tocuri mai mari decât bărbăția ta”

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Alex Bodi: ”Port tocuri mai mari decât bărbăția ta”

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Alex Bodi

Deși părea că s-a încheiat totul între ei, idila dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă. Este presărată cu mult scântei, având în vedere că acesta o caută să o recucerească, iar ea îl refuză, deoarece este împreună cu Gabi Bădălău. Iată ce mesaj a postat Bianca, la adresa lui Alex Bodi, pe Instagram!

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Alex Bodi: ”Port tocuri mai mari decât bărbăția ta”

Bianca Drăgușanu este decisă să-l țină cât mai departe de ea pe Alex Bodi, fostul partener, care acum ”o aleargă” pentru o reîmpăcare. După ce zilele trecute a fugit de el, de la un salon de înfrumusețare, Bianca Drăgușanu a postat, sâmbătă, pe Instagram, un mesaj subtil pentru Alex Bodi.

Concret, la un Instastory, Bianca a pus o poză cu pantofii cu toc pe care-i poartă, iar pe imagine a scris următoarele cuvinte:”Taci! Port tocuri mai mari decât bărbăția ta!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Răfuială între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, în preajma unui salon de înfrumusețare

Zilele trecute, Alex Bodi, care a avut până de curând o relație cu Daria Radionova, s-a dus țintit către salonul de înfrumusețare unde era Bianca pentru a o recuceri pe aceasta. De cum l-a văzut, Bianca a fugit de el și s-a baricadat în mașină. Ba chiar l-a și pornit la un moment dat, iar Alex Bodi se ținea cu mâna de portieră. Martoră la ceea ce s-a întâmplat a fost Andreea Tonciu, aflată la același salon cu Bianca.

Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Gabi Bădălău, la aceeași masă

Alex Bodi nu s-a lăsat ușor doborât, iar după ce în presă au apărut imagini în care se ținea târâș de portierea Biancăi, acesta a dat buzna peste ea și Gabi Bădălău, la un restaurant din parcul Herăstrău. Acolo, Gabi Bădălău l-a invitat să se așeze, de cum l-a văzut:

„Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, i-ar fi spus Gabi fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi a reacționat destul de urât la adresa Biancăi și a demascat-o cu unele gesturi de infidelitate.

„Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete? Cum poți să spui prin oraș că îmi faci plângere penală? Cu ce te-am hărțuit eu pe tine? Gabi știe de câte ori m-ai sunat? De câte ori mi-ai trimis mesaje? Cum ne-am întâlnit pentru că îmi spuneai unde ești? Că am stabilit amândoi că o luăm treptat și vedem dacă rezultă ceva din asta? Cum poți să minți cu atâta nerușinare”, ar fi fost acuzațiile milionarului din Mediaș. În acel moment, Bianca s-a ridicat, dar a fost oprită de Gabi Bădălău, care i-a spus, potrivit martorilor: ”Stai, fă, la masă, unde pleci?”, ar fi spus viitorul soț al blondei.

În cele din urmă, Alex Bodi a plecat de la masă, iar Bianca a dat mai apoi următoarea explicație presei:

„Totul este bine, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Oricum, nu mă interesează ce crede lumea sau subiectul de nicio culoare și de niciun fCel. Nu mă interesează să mai vorbesc despre asta și oricum se interpretează totul. Eu sunt bine. Nu am înțeles nimic din conversația de la masă. Ce am înțeles, la final, este că (Bodi, n.r.) vrea să mă distrugă și atât. Eu sunt fericită, am o relație, sunt exact cum vreau să fiu și nu mai vreau să tulbur liniștea cu nimic”, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: