Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a intervenit în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Ce i-a spus fiului de milionar

Alex Bodi a intervenit în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Ce i-a spus fiului de milionar

Alex Bodi a intervenit în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Alex Bodi a intervenit în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Deși au încercat să își țina relația departe de ochii presei, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să își asume povestea de dragoste. Cu toate astea, Alex Bodi, fostul soț al blondinei pare să intervină în relația lor. Recent, afaceristul a avut o discuție acidă cu fiul de milionar. Ce i-a spus Gabi Bădălău lui Alex Bodi?

Alex Bodi a intervenit în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Ce i-a spus fiului de milionar

Alex Bodi a intervenit în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Deși formează un cuplu, refuză să se afișeze împreună pe rețelele de socializare. În ultima perioadă au apărut zvonuri în presă că cei doi se pregătesc să se căsătorească, dar se pare că problemele continuă să apară între ei. Se pare că Bianca face ce face și se pare că tot la fostul soț trage. Potrivit Spynews.ro, Alex Bodi a aflat că Bianca se află la un salon de cosmetică și a venit după ea să discute. Pentru că nu a vrut să discute cu el, Alex Bodi nu a stat cu mâinile în sân și l-a sunat pe Gabi Bădălău, iubitul blondinei.

Se pare că afaceristul i-ar fi spus acestuia că în timp ce el are grijă de cei doi copii pe care îi are cu artista Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu se întâlnește cu el în diferite locații și ar încerca să joace la două capete. În acest timp, Bianca îi spunea lui Gabi că nu este adevărat și insista să-i spună lui ALex să înceteze cu aceste afirmații, pentru că Gabi știe tot ce se întâmplă. Sătul să mai audă de fostul soț al iubitei sale, Gabi i-ar fi spus lui Bodi să-și vadă de treaba lui și să nu se mai amestece în relația lor.

După ce a terminat de vorbit cu Gabi, Alex Bodi nu s-a lăsat și a fugit după Bianca Drăgușanu până la mașină unde s-a închis imediat. El i-ar fi spus să coboare, să vorbească cu el, dar ea a refuzat să-i răspundă. Atunci el a început să tragă de portieră și să dea cu pumnii, dar vedeta a reușit să plece de pe loc.

Alex Bodi încearcă să o convingă pe Bianca să își retragă plângerea?

Face ce face și tot în preajma Biancăi Drăgușanu ajunge. Alex Bodi îi trimite buchete de flori și o sună cu număr privat pe celebra blondină, după ce aceasta l-a blocat pe telefon. Mai mult, se pare că întâlnirile „întâmplătoare” ar fi intenționate de milionar pentru a o convinge pe blondina să renunțe la plângerea penală împotriva lui. Bianca Drăgușanu nu se află pe lista persoanelor cu care Alex Bodi nu are voie să ia legătura, motiv pentru care afaceristul ar dori să se întâlneascp amândoi pentru a discuta câteva aspecte. Deși gesturile sale duc cu gândul la o împăcare, Bianca nu are de gând să se lasă manipulată pentru a a-și retrage plângerea penală pe care a depus-o împotriva fostului soț.

ALex Bodi s-a despărțit de curând de Daria Radionova, tânăra care i-a fost alături după ce a fost arestat. Cei doi s-au acuzat reciproc, iar șatena le-a dat de înțeles fanilor săi că între ea și fostul logodnic nu mai există cale de împăcare. „Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile … dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil.”, a declarat Daria Radionova pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: