Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Iată unde au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Iată unde au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Iată unde au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au retras departe de fostul soț al blondinei! Să fie vorba despre o nouă împăcare? Iată cum a reacționat Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Iată unde au fost surprinși cei doi

Se întâmplă multe lucruri în cel mai controversat triunghi amoros din showbiz! Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat la munte pentru a petrece câteva clipe intime, semn că își continuă povestea de dragoste, în ciuda tuturor speculațiilor care apar legate de o presupusă împăcare cu Alex Bodi.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina și Alex Bodi au avut parte de prima lor întâlnire, întâmplătoare, după ce afaceristul a ieșit din arest. S-au salutat și nimic mai mult, însă gurile rele au bănuit că cei doi s-ar fi împăcat. Însă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Potrivit informațiilor apărute la Xtra Night Show, Alex Bodi a mers acum două seri la un resturant de fiță de pe șoseaua Nordului, din Capitală, unde se afla nimeni alta decât Bianca Drăgușanu! Desigur că nu a lipsit nici Gabi Bădălău, care a mers țintă la local, după ce s-a întors de la întâlnirea cu cei mici.

Cei trei nu au interacționat unul cu celălalt! Atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău și Alex Bodi au stat la mese diferite. Fosta prezentatoare se afla alături de mai multe fete, în timp ce fiul de milionar cu câțiva amici. La un moment dat, soțul Claudiei Pătrășcanu, în acte, și Bianca au plecat împreună și au dormit în apartamentul afaceristului, situat într-o zonă de munte.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Iată unde au fost surprinși cei doi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi surprinși împreună în trafic

Nu de puține ori Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au declarat că nu vor să mai aibă nicio legătură unul cu celălalt și că nu există cale de împăcare în relația lor, dar cu toate acestea se pare că cei doi amorezi nu reușesc să stea departe unul de celălalt.

Recent, Alex Bodi a ieșit din arestul la domiciuliu și nu se sfiește să fie zilnic prezent în zona de nord a Capitalei, care este la acel moment cea mai în vogă și mai luxoasă. Deși cei doi neagă orice fel de șansă de împăcare, chiar astazi a fost făcut public un filmuleț cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în timp ce discută în trafic. Într-adevăr fiecare era la volanul bolidului de lux personal, dar lucrurile pare că nu sunt chiar atât de negre între cei doi, având în vedere că se vede clar că au un schimb de replici care nu pare să fie deloc tensionat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: