Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu este disperată! Fiica blondinei are probleme grave de sănătate: ”Nu știu ce să mai fac. Din păcate…”

Bianca Drăgușanu este disperată! Fiica blondinei are probleme grave de sănătate: ”Nu știu ce să mai fac. Din păcate…”

GALERIE FOTO (4)

Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile în această perioadă, asta pentru că fiica acesteia, Sofia, are probleme grave de sănătate. Medicii nu găsesc nicio rezolvare pentru ea!

Bianca Drăgușanu este disperată! Fiica blondinei are probleme grave de sănătate: ”Nu știu ce să mai fac. Din păcate”

Micuța Sofiei, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav are câteva probleme de sănătate cărora medicii nu le găsesc rezolvare. Fosta prezentatoare a făcut declarații șocante despre ce se întâmpla acum în viața ei.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a dus-o pe Sofia de urgență la spital, după ce a observat că are o tuse puternică ce nu vrea să treacă. Micuța și-a făcut analizele, iar acum Bianca așteaptă cu sufletul la gură rezultatul, pentru a găsi un remediu pentru problema care nu îi dă pace ficei sale.

De asemenea, blondina susține că fiica sa nu se mai poate odihni. Medicii i-au recomandat aerosoli, însă, până acum niciun remediu nu a ajutat-o să-și revină, ceea ce a stârnit o mare neliniște pentru mama ei.

”Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv. Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a pus relația amoroasă pe locul doi

Mai mult, se pare că în această perioadă, Bianca Drăgușanu și-a pus relația omoroasă pe locul doi, asta pentru că fiica ei este principalul lucru din viața ei și dorește să se axeze pe sănătatea ei în principal.

Bianca Drăgușanu este disperată! Fiica blondinei are probleme grave de sănătate: ”Nu știu ce să mai fac. Din păcate..."

Bianca Drăgușanu a declarat că fiica ei este pe primul loc, iar orice alte probleme, speculații sau discuții privind viața sa amoroasă pică pe locul doi, căci cea mai importantă în aceste momente este fiica ei.

”Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează”, a mai transmis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: