Redactia.ro
Home » Monden » ”Am fost anunțată la microfon în mall”.Bianca Drăgușanu și-a găsit mașina dezasamblată când a coborât în parcare

”Am fost anunțată la microfon în mall”.Bianca Drăgușanu și-a găsit mașina dezasamblată când a coborât în parcare

GALERIE FOTO (2)

Cu toții știm că Bianca Drăgușanu are o viață tumultoasă, dar se pare că blondina este zilnic urmărită de întâmplări care o fac să stea cu sufletul la gură.

Ieri seară, bomba sexy a coborât într-un suflet în parcarea subterana a unui mall, după ce angajații de la biroul de informații au înștiințat prin microfon în tot complexul că proprietarul mașinii care are numărul de inmatriculare precizat trebuie să se prezinte de urgență la mașină.

Bianca Drăgușanu s-a dus îndată la mașină unde a găsit mulți oameni în jurul masinii ei, care ce să vezi, încercau din răsputeri să scoată un pui de pisică blocat între roată și caroserie.

Aripa dreaptă a mașinii a fost demontată pentru a salva puiul de pisică

Puiul de pisică era foarte speriat drept pentru care plangea foarte zgomotos în parcarea subterana.
Câțiva bărbați prezenți la fața locului s-au chinuit din răsputeri să demonteze cât este necesar din mașina fostei asistente încât să poată ajunge la puiuțul de pisică pentru a-l scoate în siguranță fără a-l brusca sau speria mai tare.

După ce Horia s-a chinuit să desfacă roata încât să ajungă să ia pisoiașul speriat din mașină, toată lumea a respirat ușurtă. Bianca Drăgușanu, în stilul ei caracteristic de a-și tine la curent internauții, a filmat tot evenimentul și a încărcat imaginile pe pagina ei persoanala de Instagram.

Dragii mei, o nouă zi, o nouă întâmplare pentru mine. Am fost anunțată la microfon, multă lume aici, care m-a anunțat că ce credeți, în mașina mea a intrat un pisic pe care Horia încearcă să-l scoată, dar nu știm cum. Nu știu cum a intrat în mașină la mine, ziceți, cum mi se poate întâmpla mie în fiecare zi ceva„, a povestit focoasa blndină în instastory-urile postate în urma cu cateva ore.

Din fericire, micul pisoias a scapat teafar și nevătămat. Din nefericire, mașina Biancăi Drăgușanu a suferit o dezmembrare serioasă, dar cu siguranță blondina a rezolvat îndată problema, acum bolidul arătând ca nou.

În ziua precedentă Bianca era cât pe-aci să fie lovită de o mașină

Bianca Drăgușanu a povestit pe instastory că după ce și-a parcat mașina, o domnișoară care parcase langa ea a uitat să își scoată mașina din viteză, drept pentru care a fost la limită să nu fie lovită de aceasta.

Ieri am parcat și o tipă și-a uitat mașina scoasă din viteză și a sărit mașina să mă lovească”, a povestit blondina pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini