Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță. Cum s-au dat de gol cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță. Cum s-au dat de gol cei doi

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță. Deși nu-și recunosc relația și se ascund, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi aveau nevoie de relaxare așa că au plecat împreună în vacanță. Cum s-au dat de gol?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță. Cum s-au dat de gol cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună în vacanță. Flăcara iubirii dintre fostul soț al Claudiei Păstrășcanu și Bianca Drăgușanu s-a aprins din nou. Cei doi au decis să plece în vacanță împreună pentru a se relaxa departe de problemele din România. Deși au încercat să fie cât se poate de discreți, aceștia s-au dat de gol chiar pe rețelele de socializare. Gabi Bădălău a fost primul care a postat pe Instagram un story în care și-a etalat o pereche de papuci, iar la scurt timp a postat și Bianca, dar ce să vezi? Aceeași încălțăminte apare în story-ul postat de blondină.

Bianca si Gabi Badalau au plecat impreuna in vacanta

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca a vorbit despre Gabi Bădălău și despre relația lor. “Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit.!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre a treia căsătorie

Bianca Drăgușanu, 38 de ani a fost căsătorită de două ori, dar ambele s-au terminat în circumstanțe nu tocmai plăcute. Aceasta a fost măritată cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, pe Sofia. Ulterior, aceasta și-a găsit alinarea în brațele afaceristului Alex Bodi. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, dar plină de evenimente marcante. Cu toate astea, blondina își dorește să se căsătorească și a treia oară, în momentul în care își va găsi partenerul ideal. „Cred că după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a afirmat Bianca în cadrul unei emisiuni.

Fosta asistentă tv consideră că a învătat din primele două căsătorii, iar greșelile pe care le-a făcut în aceste mariaje nu le va mai face în următoarea. „Consider că au fost experiențe și că fiecare om e trimis în viața ta ca să te învețe ceva – ori despre tine, ori la modul general. Și atunci prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici măcar nu se pune la socoteală pentru că nu am niciun copil, nimic de împărțit, nici nu am de ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri și că în viața mea deja se petrec lucruri atât de frumoase”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: