Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și-a schimbat culoarea părului. Cum s-a afișat pe Instagram

Bianca Drăgușanu și-a schimbat culoarea părului. Cum s-a afișat pe Instagram

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a uimit fanii pe Instagram. Vedeta nu a mai apărut cu părul blond, așa cum o știm cu toții, ci cu părul șaten.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat culoarea părului. Cum s-a afișat pe Instagram

Bianca Drăgușanu și-a indus fanii în eroare pe Instagram. Vedeta a apărut cu părul șaten și nu blond, așa cum ne-a obișnuit. Pentru a nu crea confuzii, Bianca Drăgușanu a precizat că poartă o perucă.

Bianca Drăgușanu, criticată pentru că a reprezentat imaginea unei firme de videochat

Un afiș cu Bianca Drăgușanu în care încurajează tinerele să facă videochat, a circulat zilele acestea pe internet. Blondina și-a adunat o mulțime de critici. Bianca a declarat pentru Cancan că nu-i pasă de gura lumii și că i s-au oferit mulți bani pentru a fi imaginea unui studio de videochat.

“Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă ? N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca Drăgușanu.

”Ai văzut stelele doar pe cer? Schimbă-ți job-ul/ Adidașii tăi au patru dungi? Schimbă-ți jobul/ Salariului tău îi lipsește o cifră? Schimbă-ți job-ul/ Ai văzut Parisul doar în filme? Schimbă-ți job-ul”, scrie pe afișele cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu face bani din toate părțile! Și-a vândut imaginea pe 100 de mii de euro unui studio de videochat

Bianca Drăgușanu, o nouă operație

De altfel, în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu anunța că vrea să-și facă o nouă operație estetică. Mai exact, vrea să-și contureze fața, dar și buzele.

”Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la București pentru ea. Eu!”, a spus vedeta pe Instagram.

Din cauza numeroaselor operații estetice pe care le are, Bianca Drăgușanu și-a atras multe critici, dar și admirații. Unii bărbați o consideră o femeie frumoasă și inclusiv Alex Bodi și-a exprimat admirația față de cea care i-a fost soție.

”Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic. Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt deosebit, însă, nu sunt ca admiratorii ei”, a declarat Alex Bodi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: