Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu: ”Să nu știe persoanele astea pe unde stau”

Ce crede Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu: ”Să nu știe persoanele astea pe unde stau”

Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Anca Țurcașiu a fost supusă probei cu sosurile iuți. Actrița a răspuns sincer celor mai incomode întrebări. Iată ce crede despre Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu!

Ce crede Anca Țurcașiu despre Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu: ”Să nu știe persoanele astea pe unde stau”

”Spune numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbiz-ul românesc!” a fost una dintre provocările la care Anca Țurcașiu a trebuit să răspundă în emisiunea „La Măruță”. Actrița nu și-a dorit să mânânce iute și a preferat să spună lucrurilor pe față.

Astfel, Anca Țurcașiu a precizat că Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu sunt printre celebritățile care nu au ce căuta în lumea showbiz-ului românesc. Ironică, artista a mai adăugat ca nu cumva acestea să-i afle adresa unde locuiește.

”Primul nume care-mi vine în cap, Bianca Drăgușanu. Al doilea nume care-mi vine în minte este Andreea Tonciu. Mai erau pe vremuri…dar nu cred că mai știu. Mai erau din categoria asta (…) Să nu știe persoanele astea pe unde stau (râde). Chiar mi se pare o chestiune de asumare. Eu îmi asum să răspund la această întrebare”, a spus Anca Țurcașiu, în timpul probei cu sosurile iuți, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Anca Țurcașiu a dezvăluit că ar pleca pe o insulă pustie cu Gheorghe Gheorghiu, artist cu care a și trăit o frumoasă poveste de dragoste în trecut. Ea a avut de ales între Gheorghe Gheorghiu, fostul soț și nașul ei de cununie, Cristian Țânțăreanu.

La o altă întrebare, Anca Țurcașiu a răspuns cu două nume cunoscute – Gică Hagi și Ilie Dumitrescu – însă a preferat să mânânce iute și să știe doar ea și Măruță despre ce este vorba.

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la cei 50 de ani

Anca Țurcașiu are un fizic de invidiat la cei 50 de ani. Pentru a arăta atât de bine, actrița are grijă la alimentația sa și face mult sport. Într-un interviu, artista a mărturisit că este ovo-lacto-vegetariană și că a renunțat de multă vreme la carne. De alfel, Anca Țurcașiu recunoște că se mai abate și de la regulă, din când în când. Mai exact, își dă voie să mânânce uneori o felie de tort.

Anca Țurcașiu: "Am avut obsesia cântarului toată viața mea". Câte kg are la 50 de ani | Click mobile

„De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, a declarat ea, în trecut, potrivit Viva.

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, anul trecut, după o căsnicie de 20 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de actriță, pe rețelele de socializare, fără a preciza motivul. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună un fiu, Radu Cristian.

Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu public pe fostul soț acum, la trei zile după ce a anunțat divorțul

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut. 

În pofida divorțului, Anca Țurcașiu nu se lasă întristată de obstacolele vieții. A revenit în muzică. Anul acesta, a lansat și prima ei piesă, după o pauză de 20 de ani.  ”Vreau să dau reset” se numește noua sa melodie.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: