Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane. Divorțul a schimbat-o

Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane. Divorțul a schimbat-o

Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane

După ce a divorțat de stomatologul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu pare dispusă să înceapă o nouă viață. Artista va reveni pe micile ecrane, într-o emisiune-concurs, alături de alți interpreți.

Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane. Divorțul a schimbat-o

Anca Țurcașiu pare că înflorește după divorțul de stomatologul Cristian Georgescu. Artista va reveni pe micile ecrane, pe data de 7 martie. Ea va face parte, alături de alți cântăreți, dintr-o emisiune-concurs, mai exact, ”Arena Starurilor”.

Emisiunea presupune ca interpreţii de muzică populară să cânte melodii pop, iar cei de muzică uşoară, să cânte muzică populară. Mai mult, în mod obligatoriu repertoriul trebuie să aparțină unui membru din echipa adversară.

Anca Țurcașiu, Cristina Vasiu, Diana Bişinicu şi Mihai Trăistariu vor forma ”echipa pop”, iar  Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanţu, Grigore Gherman şi Ovidiu Homorodean, ”echipa folclor”.

Divorț discret al Ancăi Țurcașiu

Anul trecut, în toamnă, Anca Țurcașiu anunța pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu, fără să precizeze motivul.

Anca Ţurcaşiu e la fel de atrăgătoare şi la 49 de ani - Știrialese.com

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut. 

Răsturnare de situație! Cine este de fapt Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu – Capital

Potrivit jurnalistului Dan Boerescu, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat din motive financiare. Artista i-a ar fi reproșat soțului că nu mai aduce bani în casă, după ce reamintim că medicii stomatologi nu și-au mai putut desfășura profesia, din cauza coronavirusului și restricțiilor împotriva infectării.

”El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a declarat Dan Silviu Boerescu la Teo Show de la Kanal D.

De altfel, Cristian Georgescu și-a făcut o nouă pateneră cu care s-a mutat împreună, chiar în casa în care el și Anca Țurcașiu au stat două decenii. Mai exact, într-un apartament dintr-o zonă rezidențială din Capitală.

Anca Țurcașiu, în formă la 50 de ani

De altfel, după divorț Anca Țurcașiu parcă arată din ce, în ce mai bine. Artista și-a petrecut Revelionul în Punta Cana, Republica Dominicană. De acolo, a postat fotografii în care i se vede silueta impecabilă.

Anca Țurcașiu se întoarce

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: