Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu în scandal cu fostul soț! Ce i-a făcut acesta la patru luni de la divorț

Anca Țurcașiu în scandal cu fostul soț! Ce i-a făcut acesta la patru luni de la divorț

Anca Țurcașiu în scandal cu fostul soț

Anca Țurcașiu este din nou în scandal cu fostul soț. La doar patru luni de la divorț, vedeta a primit o lovitură dură din partea bărbatului cu care a fost căsătorită 22 de ani. 

Anca Țurcașiu în scandal cu fostul soț

În vara acestui an, Anca Țurcașiu și-a șocat fanii atunci când a anunțat că divorțează. Vedeta a încheiat relația cu medicul după 22 de ani de căsnicie. Acum, la patru luni de la divorț, îndrăgita artistă a primit o lovitură dură din partea lui.

”Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubita de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris artista, pe Facebook.

Anca Țurcașiu a anuțat pe pagina ei de Facebook că divorțeză de medicul Cristian Georgescu. Aceasta nu a oferit informații despre motivele care ar fi dus la separarea dintre cei doi și a cerut să i se respecte intimitatea. Acum însă, multe detalii ies la iveală după ce fostul soț a ieșit la atac.

Artista a fost surprisă să afle că după doar patru luni de la divorț, fostul ei soț are o nouă iubită. Aparent, acesta locuiește cu noua concubină în casa în care au trăit ei timp de două decenii.

Potrivit playtech.ro, bărbatul s-a mutat chiar înainte de anunţ, într-un apartament dintr-o zonă rezidenţială din Bucureşti.

Artista revine pe scenă

După o schimbare de look incredibilă, Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, s-a apucat serios de treabă şi a intrat din nou în studio. Aceasta s-a fotografiat lângă Ovi, producătorul său muzical, şi a postat pe Facebook imaginea.

”Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesă nouă în curând. După mulţi ani de repaus, o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu.

Celebra solistă Anca Ţurcaşiu şi-a anunţat fanii că se simte bine, după o lungă pauză de la viaţa mondenă: “E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună cun fiu de 21 de ani, Radu Georgescu.  Solista, care toată vara a cântat pe Litoral, s-a mutat din căminul conjugal şi şi-a achiziţionat un apartament în zona Panduri din Capitală, aproape de locuinţa în care a stat împreună cu fostul soţ, de profesie medic stomatolog. În lipsă de spectacole, la vreme de pandemie, Anca Ţurcaşiu a anunţat că va ţine cursuri despre Arta comunicării şi ţinuta în societate, care se vor desfăşura la Corbeanca, pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: