Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Anca Țurcașiu, în public, la trei luni de la divorț? Îi arată ce a pierdut medicului dentist

Cum a apărut Anca Țurcașiu, în public, la trei luni de la divorț? Îi arată ce a pierdut medicului dentist

După 22 de ani de căsătorie, cântăreața Anca Turcașiu pare că se reinvetează. La 50 de ani și un divorț la activ, artista arată spectaculos, sfidând, ca de fiecare dată, vârsta din buletin.

Faptul că există viață și după o căsătorie de 22 de ani o dovedește Anca Turcașiu, recent divorțată. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care pare că radiază și că rănile ei încep să se închidă, după suferințele divorțului de medicul dentist, Cristian Georgescu.

Dacă fostul soț a reușit să își vadă de viață și să iubească din nou, potrivit paparazzilor de la Cancan care l-a surprins pe acesta în brațele unei blonde, Anca Turcașiu reușește să rămână pozitivă și să declare că revine ușor la viață. “E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşți. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău că în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”, a scris aceasta fanilor, pe rețelele de socializare. În plus, mesajul vine însoțit de o fotografie în care Anca Turcașiu nu își arată vârsta, dacă stăm să analizăm tenul perfect și sânii fermi.

A divorțat după 22 de ani de căsnicie

Căsnicia dintre Anca Turcasiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu a avut loc în aceasta vara, iar anunțul făcut pe rețelele de socializare de către cântăreață a scos a iveala faptul că aceasta este în căutare de liniște și echilibru. “Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţîi de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: