Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Anca Țurcașiu după ce soțul său a fost prins cu o altă femeie? Nimeni nu se aștepta la asemenea gest

Cum a reacționat Anca Țurcașiu după ce soțul său a fost prins cu o altă femeie? Nimeni nu se aștepta la asemenea gest

GALERIE FOTO (3) Anca Turcasiu, primele declaratii

După ce în urmă cu aproximativ două luni Anca Țurcașiu anunța că va divorța de cel care i-a fost soț timp de 22 de ani, Cristian Georgescu și-a refăcut viața cu o altă femeie.

Mai multe imagini au apărut recent în presă cu fostul soț al artistei în timp ce se săruta cu o altă femeie într-un mall din nordul Capitalei. Ei bine, vestea că deja și-a găsit o altă parteneră de viață, a ajuns la urechile Ancăi Țurcașiu care a făcut primele declarații.

Cum a reacționat Anca Țurcașiu după ce soțul său a fost prins cu o altă femeie? Nimeni nu se aștepta la asemenea gest

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost surprins recent în timp ce se săruta pătimaș cu o altă femeie în incinta unui mall din București, la doar două luni după ce fosta sa soție anunța că divorțează.

După ce imaginile cu medicul Georgescu au ajuns pe primele pagini din presă, Anca Țurcașiu a făcut primele declarații despre gestul fostului soț. Artista a declarat pentru CANCAN.ro că nu are timp să comenteze acest aspect.Nu am disponibilitate și nu doresc să comentez absolut nimic despre acest subiect. Mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat aceasta.

Motivul despărțirii

Potrivit scriitorului Dan Silviu Boerescu, motivul despărțirii dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ar fi lipsa banilor. Conform acestuia, pe timpul pandemiei de coronavirus, cei doi nu au mai lucrat, motiv pentru care au stat foarte prost pe plan financiar, iar Anca i-ar fi reproșat soțului ei că nu aduce bani în casă.

El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: