Redactia.ro
Home » Monden » De cine este curtată Anca Țurcașiu la cei 50 de ani. Nu o să-ți vină să crezi!

De cine este curtată Anca Țurcașiu la cei 50 de ani. Nu o să-ți vină să crezi!

Anca Țurcașiu are un fizic de invidiat la cei 50 de ani. Artista și actrița, deopotrivă, are o siluetă impecabilă care poate stârni individii în rândul tuturor femeilor mai tinere, dar aprecieri din tabăra masculină. Anca Țurcașiu a dezvăluit de la cine a primit avansuri, în ultima vreme!

De cine este curtată Anca Țurcașiu la cei 50 de ani. Nu o să-ți vină să crezi!

Adeptă a unui stil de viață sănătos, bazat pe sport și o alimentație corespunzătoare, Anca Țurcașiu are o siluetă impecabilă la vârsta de 50 de ani. Este admirată chiar și de prietenii fiului său, Radu, care are 22 ani. Aceștia i-au făcut curte, la un moment dat, a mărturisit actrița, transmite Spynews.

„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Anca Țurcașiu: "Am avut obsesia cântarului toată viața mea". Câte kg are la 50 de ani | Click mobile

Artista a mai dezvăluit că încă din copilărie a fost atentă la silueta ei. Crede că balerinele și atletele sunt femei perfecte, datorită condiției lor fizice.

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut că sunt suficient de slabă, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte”, a mai mărturisit Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Anca Ţurcaşiu e la fel de atrăgătoare şi la 49 de ani - Știrialese.com

Anul trecut, Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț. A rupt o căsnicie de două decenii, de stomatologul Cristian Georgescu. Deși se zvonește că la mijloc ar fi vorba despre motive financiare, Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe rețelele de socializare, fără a specifica și cauza.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut. 

Anca Țurcașiu s-a relansat în muzică

Divorțul pare că i-a făcut bine Ancăi Țurcașiu. După o pauză de 20 de ani, actrița a revenit în lumea muzicală. A scos o nouă piesă, în care este vorba despre viața ei, ”Vreau să dau reset”.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu public pe fostul soț acum, la trei zile după ce a anunțat divorțul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: