Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu s-a relansat în muzică, după o pauză de 20 de ani: ”Vreau să schimb totul”

Anca Țurcașiu s-a relansat în muzică, după o pauză de 20 de ani: ”Vreau să schimb totul”

Anca Țurcașiu (50 ani) spune că vrea să shimbe totul în viața ei, după divorțul de stomatologul  Cristian Georgescu. După 20 de ani de pauză, actrița a decis să revină în muzică. Așa că a lansat o nouă melodie.

Anca Țurcașiu s-a relansat în muzică, după o pauză de 20 de ani: ”Vreau să schimb totul”

Anca Țurcașiu revine în muzică după o absență de 20 de ani. Artista și-a lansat o nouă melodie, ”Vreau să dau reset”, despre viața ei, după o perioadă în care s-a dedicat mai mult teatrului, potrivit Spynews.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

În cadrul emisiunii, Anca Țurcașiu a vorbit și despre silueta sa, care la cei 50 de ani, este una de invidiat. Anca Țurcașiu a spus că se menține prin mult sport, este vegetariană și încearcă să gândească pozitiv.

Anca Ţurcaşiu e la fel de atrăgătoare şi la 49 de ani - Știrialese.com

Anca Țurcașiu, divorț după un mariaj de două decenii

Anca Țurcașiu a făcut anunțul divorțului de Cristian Georgescu, anul trecut, în toamnă. Două decenii au stat cei doi împreună și au împreună un fiu, Radu Cristian. Artista este foarte mândră de el. Este student la Facultatea de Inginerie Spaţială din București și visează să devină inginer de aviație.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut. 

Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu public pe fostul soț acum, la trei zile după ce a anunțat divorțul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: