Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, noua iubită a lui Alex Bodi? Cum au fost surprinși cei doi

Vica Blochina, noua iubită a lui Alex Bodi? Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (4) Vica Blochina, noua iubită a lui Alex Bodi

Vica Blochina, noua iubită a lui Alex Bodi? Afaceristul se bucură din plin de libertate după ce în ultimele luni a stat în arest la domiciliu. Recent despărțit de frumoasa rusoaică, Alex Bodi a ieșit în căutarea unei noi partenere. În urmă cu puțin timp, acesta a fost surprins în compania Vicăi Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă. Ce relație există între cei doi?

Vica Blochina, noua iubită a lui Alex Bodi? Cum au fost surprinși cei doi

Vica Blochina, noua iubită a lui Alex Bodi? Deși este un bărbat dorit de multe domnișoare, Alex Bodi se pare că nu are noroc deloc pe plan sentimental. Prospăt ieșit în libertate, după ce a stat în arest la domiciliu aproape cinci luni, Bodi profită de acest lucru și să iasă cât mai mult în oraș. În urmă cu puțin timp, blondina a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de Alex Bodi. Fosta lui Piți se afla la un restaurant de ultimă fiță din București alături de mai mulți prieteni, printre care și Bodi.

Cei doi au petrecut timpul împreună în prezența celorlalți și s-au distrat de minune. După ce au terminat distracția, Vica s-a filmat acasă, în timp ce dansa și canta pe melodia lui Luis Gabriel. Se poate vedea că blondina este extrem de fericită și având în vedere versurile, aceasta ar fi îndrăgostită. Momentannu se știe care este adevărata relația dintre Vica și ALex Bodi, dar vom vedea pe viitor.

Vica Blochina, la aceeasi masa cu Alex Bodi

Vica Blochina, despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina, în vârstă de 45 de ani a făcut parte din viața lui Victor Pițurcă, după ce a fost amanta sa ani de zile. Cei doi au un copil împreună, pe care fostul fotbalist îl iubește foarte mult. În urmă cu ceva timp, blondina povestea că s-a întâlnit cu Piți, recunoscând că nu îl va uita niciodată. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani? L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani. Când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă! Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a spus Vica.

Vica a fost amanta fostului antrenor de la Steaua, la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreunp un băiat, pe Edan. Inițial, fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul, dar un test de paternitate a demonstrat acest lucru, iar de atunci cei doi s-au apropiat. „Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, în trecut. De-a lungul timpului, Vica a participat la mai multe emisiuni importante din România, dând dovadă că este o femeie luptătoare și puternică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: