Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina mai tânjește după Victor Pițurcă?: ”Mi-a tresărit inimioara”

Vica Blochina mai tânjește după Victor Pițurcă?: ”Mi-a tresărit inimioara”

Războiul dintre Victor Pițurcă și Vica Blochină continuă

Vica Blochina mai tânjește după Victor Pițurcă? Frumoasa blondină (46 de ani) pare că nu l-a dat încă uitării pe cel căruia i-a fost amantă timp de 16 ani. Invitată în emisiunea ”La Măruță” și fiind supusă unei provocări, Vica Blochina a spus totul.

Vica Blochina mai tânjește după Victor Pițurcă?: ”Când l-am văzut, nu-mi venea să cred”

Vica Blochina mai tânjește după Victor Pițurcă? De curând, frumoasa blondină a fost invitată în emisiunea ”La Măruță” și a fost supusă unei provocări, caracterizarea unei personaj într-un singur cuvânt. Atunci când l-a văzut pe ecran, pe cel căruia i-a fost amantă timp de 16 ani și căruia i-a dăruit un băiat, pe nume Edan, Vica Blochina a avut vorbe de laudă la adresa lui.

Vica Blochina consideră că Victor Pițurcă arată impecabil la cei 64 de ani, informează Click.ro.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță, semn că nu l-a uitat încă definitiv pe Victor Pițurcă.

Vicăi Blochina i-ar fi plăcut să fie ”doamna Pițurcă”

Tot în emisiunea ” La Măruță”, acum ceva timp, Vica Blochina a recunoscut faptul că i-ar fi plăcut să fie ”doamna Pițurcă”, mai ales că, așa cum a precizat chiar ea: ”A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani”. Deși nu a fost căsătorită cu acesta, Vica Blochina și Victor Pițurcă mai păstreazăo relație de amiciție.

 „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la ProTV, în emisiunea „La Măruță”.

De ce nu a divorțat Victor Pițurcă de soția sa, pentru Vica Blochina

Într-un alt interviu, Vica Blochina a fost întrebată de ce Victor Pițurcă nu a părăsit-o pe soția sa, Maria, pentru a se căsătoria cu ea. Lituanianca nu are o explicație, dar crede că acest lucru ar fi fost unul benefic atât pentru ea și Pițurcă, cât și pentru familia acestuia. De altfel, Vica Blochina a spus că Victor Pițurcă a suferit mult după ce s-au despărțit. Totodată, blondina explică faptul că Victor Pițurcă încă mai este alături de soția sa, deoarece are principii solide de viață.

„Nu ştiu de ce nu a divorţat. Ar fi fost mai bine şi pentru mine, şi pentru el, şi pentru familie. Am suferit mult. El a suferit cel mai mult. Cred că e un om cu principii puternice şi când ia o decizie nu dă înapoi, de asta nu a divorţat”, a spus Vica pentru Antena Stars.

Victor Pițurcă este tată a trei copii: doi cu soția sa, Maria, Alex (35 de ani) şi Claudia (37 de ani), și Edan, fiul său din relația cu Vica Blochina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: