Redactia.ro
Home » TV » Vecinii au denunțat-o în instanță pe Vica Blochina. „Se comportă ca un rău platnic”

Vecinii au denunțat-o în instanță pe Vica Blochina. „Se comportă ca un rău platnic”

Fosta prezentatoare de la PRO TV duce un război constant cu vecinii de bloc. Vica Blochina a acumulat o datorie foarte mare la întreținere, motiv pentru care vecinii de bloc au denunțat-o în instanță. 

Vica Blochina, denunțată în instanță de vecini

Vica Blochina duce o luptă fără sfârșit cu colegii de bloc. Deși trăiește o viață de lux și frecventează doar cluburi exclusiviste, fosta iubită a lui Victor Pițurcă nu a plătit întreținerea și a acumulat datorii consistente. Din acest motiv, ex-balerina de la ”Melody” a fost pusă în fața unui proces.

Vecinii vedetei au afirmat în instanță că Vica ”se comportă ca un rău platnic”, comportamentul acesteia fiind mult prea relaxat în această situație. Adunarea Generală a Proprietarilor a admis o cerere prin care Vica este obligată să își plătească datoriile acumulate la întreținere.

”În motivare, reclamanta a arătat că pârâta, în calitate de proprietar al apartamentului 48 situat în București (…) nu a înțeles să își îndeplinească obligațiile de plată către asociație, în cuantum total de 5.567,45 lei. S-a precizat că penalizările de întârziere au fost calculate prin aplicarea unui coeficient de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere conform art. 49 alin. 1 din Legea nr. 230/2007 și art. 77 din Legea nr. 196/2018 și Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor, iar fondurile speciale, de reparații curente, curățenie și întreținere spații verzi, au fost stabilite și calculate conform Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor.

A mai susținut că pârâta se comportă ca un rău platnic, pentru recuperarea obligațiilor restante apelându-se de multe ori la instanță și apoi la executare silită. A mai susținut că există mai multe sentințe obținute împotriva pârâtei, fiind calculate în continuare penalități la sumele stabilite prin sentința nr. 633/20.01.2020, sentința nr. 6809/30.05.2019 și sentința nr. xxxxx/12.12.2018 pronunțate de Judecătoria Sectorului 4 București”, arată cancan.ro.

 

Vica Blochina, obligată să plătească

Astfel, Vica Blochina a fost obligată de judecători să plătească datoria. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au decis să admită cererea depusă de asociația de proprietari și au obligat-o pe fosta iubită a lui Victor Pițurcă, să își plătească datoriile în valoare de 5.500 de lei și 1.000 de lei pentru cheltuielile de judecată.

Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2666,97 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente perioadei august 2019-februarie 2020, suma de 609,15 lei cu titlul de fond de reparaţii curente, pentru aceeaşi perioadă, suma de 300 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent perioadei octombrie 2019-decembrie 2019, suma de 296,71 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior pentru perioada august 2019-noiembrie 2019, suma de 1139,33 lei, penalităţi de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, penalități calculate pentru perioada 27.09.2019-26.03.2020 și suma de 555,29 lei reprezentând penalizări de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada noiembrie 2017-decembrie 2018, penalizări calculate pentru perioada 27.09.2019-30.01.2020.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, apare în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Nu este prima dată când Vica Blochina ajunge în fața judecătorilor. Fosta prezentatoare de la PRO TV a ajuns la tribunal și în urmă cu șase ani, din același motiv. Asociația de locatari a blocului în care locuia o dădea în judecată pentru recidivă, după ce blondina adunase datorii de mii de lei.

„Nu am crezut că problema este atât de gravă. M-am dus la administrație, am încercat să rezolv. Când am văzut care sunt sumele cu adevărat, mi s-a făcut rău”, a afirmat Vica Blochina la acea vreme.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: