Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant pentru hateri! Primele declarații după ce a devenit imaginea unui studio de videochat

Bianca Drăgușanu, mesaj tranșant pentru hateri! Primele declarații după ce a devenit imaginea unui studio de videochat

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după ce a devenit imaginea unui studio de videochat. Diva a fost intens criticată de cei din mediul online, și nu numai. Iată ce a spus vedeta!

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a devenit imaginea unui studio de videochat

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre scandalul care s-a creat după ce a acceptat să fie imaginea unui studio de videochat pentru o sumă de zeci de mii de euro. Se pare că au fost foarte mulți cei care au contestat dur alegerea divei de a face acest lucru, acuzând-o că promovează munca de acest gen, și nu un serviciu în adevăratul sens al cuvântului.

Pentru a le da hater-ilor peste nas în stilul ei caracteristic, fiind bine-cunoscut faptul că blondina este adepta luxului și a opulenței, indiferent de metode, Bianca Drăgușanu a transmis și un mesaj.

”Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine. Nu mă interesează ce comentează lumea şi cred ca ăştia, cârcotoaşii şi-ar dori mult să fie în locul meu”, a declarat Bianca Drăgușanu la un post de televiziune.

Pe Bianca Drăgușanu nu pare să o intereseze prea mult ce spun gurile rele, mai ales că aceasta are multe alte gânduri pe cap decât criticile internauților. Printre grijile sale se numără și faptul că a rămas iar singură, sau, cel puțin, asta pare, mai ales că nu s-a mai afișat alături de Gabi Bădălău de o perioadă.

Bianca Drăgușanu are în plan o nouă operație estetică

Bianca Drăgușanu nu se mai satură să de intervențiile estetice! Face ce face și mereu ajunge în cabinetului medicului estetician. De curând a anunțat că are în minte o nouă intervenție.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că, de-a lungul anilor, nu puține au fost vizitele făcute în cabinetul medicului estetician. Blondina nu s-a ascuns și a recunoscut de fiecare dată când s-a tunat. Ba chiar în urmă cu o lună, aceasta a fost supusă unei alte intervenții, după ce și-a operat nasul.

Recent, blondina a anunțat că are de gând să apeleze din nou la medicul estetician pentru o îmbunătățire. Chiar în această dimineață, blondina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului, acolo unde este pregătită pentru o nouă intervenție. Și, așa cum procedează de fiecare dată, Bianca Drăgușanu a împărtășit vestea cu fanii ei de pe rețelele sociale.

”Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la București pentru ea. Eu!”, a spus vedeta pe Instagram.