Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Ce a spus despre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

Alex Bodi, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Ce a spus despre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

Alex Bodi

După ce a scăpat de arestul la domiciliu, Alex Bodi a vorbit despre cum a fost această perioadă pentru el, dar și cum le percepe acum pe Bianca Dragușanu și Daria Radionova, fostele lui partenere.

Alex Bodi, primele declarații după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Ce a spus despre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

Alex Bodi descrie perioada arestului la domiciliu precum o lecție din care a avut de învățat și o perioadă în care a reușit să vadă cine îi este aproape și cine nu.

”Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective. Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine.”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi este afectat de faptul că anumite persoane l-ar fi judecat pe nedrept, potrivit Spynews.

”Nu poți să judeci o persoană pentru anumite chestii care nu ești sigur că a fi adevărate, doar cine își vrea răul, sau persoane care suferă sau au anumite probleme își doresc să accepte adevărul, că ăsta ar fi adevărul. Sunt anumite situații în care oricât de puternic ai fi de afectează și oricât de puternic ai fi nu ai cum să te lupți cu toată lumea pentru că nu ai avea posibilitea niciodată ca să le demonstrezi oamenilor.”, a mai spus Alex Bodi.

Alex Bodi a vorbit și despre Iulia Sălăgean, fosta lui soție cu care are o fetiță. Aceasta i-a fost alături lui Alex Bodi și, de altfel, este implicată în dosarul de proxenetism și constituirea unui grup infracțional. Alex Bodi îi este recunoscător Iuliei pentru că l-a sprijinit și regretă că nu poate comunica mai mult cu ea, din cauza dosarului.

”Noi nu putem vorbi în momentul de față, e puțin complicat, o să am răbdare cum am răbdat 6 luni de zile. E vorba despre creșterea unui copil, nu vreau să mă amestec că nu vreau să afirm anumite lucruri deplasate, dar eu zic că o sa fie bine. Îi mulțumesc, ea o femeie cerebrală, ea știe exact cum stau lucrurile, ea știe pentru ce a fost chemată acolo, știe ce mi s-a întâmplat.”, a mai spus Alex Bodi despre Iulia Sălăgean.

Alex Bodi, despre Daria Radionova

Alex Bodi spune că o apreciază foarte mult pe Daria Radionova, deși s-au certat la TV și și-au aruncat vorbe dure. În pofida despărțirii lor, Alex Bodi consideră că Daria Radionova este femeia de care orice bărbat ar avea nevoie.

”Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane. Problema românilor e că mulți de critică pentru ceea ce ei nu pot să fie niciodată. Am apreciat-o enorm de mult tocmai pentru felul și caracterul pe care l-a avut și că mi-a fost alături, am considerat că e o femeie pe care și-ar fi dorit-o orice bărbat să o aibă alături”, a spus Alex Bodi despre Daria Radionova.

Alex Bodi a iertat-o pe Bianca Drăgușanu

Și nu în ultimul rând, Alex Bodi a vorbit despre Bianca Drăgușanu. Cu aceasta a fost implict într-un conflict aprig, după ce a bătut-o cu sălbăticie. Alex Bodi spune că a iertat-o pentru tot ce s-a întâmplat între ei.

”Știi ce am învățat în timpul ăsta, toate persoanele care ți-au făcut rău sau au vrut să-ți facă rău, dacă tu le ierți ești cel mai puternic posibil, mai ales cele care ți-au făcut rău și așteaptă să te răzbuni. Nu, mai ales dacă le ierți ești cel mai împăcat sufleteșe și cel mai liniștit.”, a spus Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: