Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Sălăgean dă cărțile pe față despre despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova

Iulia Sălăgean dă cărțile pe față despre despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, crede că Daria Radionova era geloasă pe fiica ei, atunci când își vizita tatăl. Rusoaica era deranjată de faptul că Alex Bodi nu i-a prezentat-o fiicei sale ca fiind iubita lui, ci prietenă.

Iulia Sălăgean dă cărțile pe față despre despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova

Iulia Sălăgean a dat cărțile pe față despre despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova. Fosta soție a lui Alex Bodi este de părere că Daria a fost geloasă pe fiica sa, când își vizita tatăl, deoarece acesta îi acorda mai multă atenție. Totodată, rusoaica era supărată pe faptul că Alex Bodi nu i-a spus fiicei sale că ea este iubita lui și nu prietenă, informează Spynews.

”Nu este prima dată când Alex a dormit cu Selena, ea a dormit de mai multe ori la el şi în timp ce era cu fosta lui iubită, Bianca, nu este ceva nou. Şi cred că ea ar fi fost geloasă pentru că fata mea niciodată nu mi-a spus că Daria ar fi <iubita lui tati>. Ea prima dată când mi-a menţionat-o pe Daria, au fost la el şi mi-a spus de „prietenesa” că aşa spune ea. Asta înseamnă că era prietenă ( n.r. amică), aşa spune şi la băieţi. Dacă era altceva spunea „iubita”. Probabil că Alex nu prea avea gesturi de faţă cu fata, probabil de acolo a pornit.”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Iulia Sălăgean: ”Ea nu are copii, nu are cum să ştie ca şi când ar fi a ei”

De altfel, Iulia Sălăgean este de părere că Daria Radionova nu știe ce înseamnă rolul de mamă, de aceea manifesta sentimente de gelozie. Iulia Sălăgean crede că este normal ca Alex Bodi să-i acorde mai multe atenție fetiței lor , decât partenerei.

”Este complet normal ca ziua în care îşi petrece fata mea timpul cu tatăl ei să îi dea mai multă atenţie ei decât partenerei. Păi, ea nu are copii, nu are cum să ştie ca şi când ar fi a ei. Creşterea nu înseamnă să îi prinzi codiţe şi să faci două story-uri cu ea.”, a mai spus fosta soție a afaceristului.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit la sfârșitul lunii martie. Într-un mesaje pe Instagram, rusoaica a mărturisit că ar vrea să plece din România și să se mute în Monaco.

„Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile … dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil.”, a notat Daria Radionova pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: