Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi se împacă cu Bianca Drăgușanu? Declarațiile șocante făcute de afacerist

Alex Bodi se împacă cu Bianca Drăgușanu? Declarațiile șocante făcute de afacerist

GALERIE FOTO (3) Alex Bodi se împacă cu Bianca Drăgușanu_

Alex Bodi se împacă cu Bianca Drăgușanu? Afaceristul a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de rusoaica Daria Radionova. Alex s-a săturat de zvonurile apărute în legătură cu Daria, Bianca Drăgușanu, iar acum, despre Mădălina Ghenea. Acesta a spus ce planuri are pentru viitor!

Alex Bodi se împacă cu Bianca Drăgușanu? Declarațiile șocante făcute de afacerist

Alex Bodi se împacă cu Bianca Drăgușanu? În urmă cu câteva zile, Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit, iar acum afaceristul este un bărbat singur și asumat. Recent, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a lămurit întreaga situație. Se pare că Bodi este foarte fericit că s-a despărțit de rusoaică, menționând că trece prin cea mai bună perioadă a vieții. De asemenea, Alex Bodi a spus că este liber să facă fără să-l tragă cineva la răspundere. Întrebat de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a avut numai cuvinte de laudă la adresa blondinei.

Afaceristul a recunoscut că i-a trims flori fostei sale soții. „Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic. Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi si Bianca

Referitor la despărțirea de Daria Raadionova, bărbatul susține că nu suferă și că, de fapt, au decis amândoi să pună capăt relației. Mai mult, Alex Bodi s-a declarat șocat de mărturiile făcute de rusoaică la adresa lui.”I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc.”, a mai spus omul de afaceri.

Alex s-a despartit de Daria Radionova

Ce legătură are Alex Bodi cu Mădălina Ghenea

Alex Bodi nu a scăpat nici de întrebările legate de frumoasa Mădălina Ghenea. Omul de afaceri a lămurit cum stă situația. Acesta a declarat că nu are nicio legătură cu frumoasa actriță, dar că o consideră o femeie superbă din toate punctele de vedere.

Bodi și-a asumat că i-a apreciat fotografiile și a declarat că nu mai are sentimente pentru Daria. ”Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt. I-am zis că dacă le-am dat a fost pentru că aşa am vrut. Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele. Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut.Nu cred că pot să spun că o mai iubesc”, a mai spus Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: