Redactia.ro
Home » Sport » Ce echipă de fotbal susține Mădălina Ghenea! „Așa am fost crescută”

Ce echipă de fotbal susține Mădălina Ghenea! „Așa am fost crescută”

madalina ghenea, Universitatea Craiova, suporter, cristiano ronaldo,

Celebrul fotomodel a dezvăluit faptul că este suporterul unei echipe de fotbal din România, încă din copilărie. A moștenit pasiunea pentru sportul rege de la tatăl său, care a jucat fotbal.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate femei din Italia. A apărut în reclame alături de actori celebri, dar și de sportivi. Românca a dezvăluit pentru presa din Italia că este fanul unei echipe de fotbal din România, încă din copilărie. Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, dar formația sa de suflet este Universitatea Craiova.

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, a declarat Mădălina Ghenea pentru jurnaliștii de la Corriere dello Sport.

În trecut, fotomodelul a postat un comentariu pe instagram despre Peluza Sud ’97 a Craiovei, echipa lui Adrian Mititelu. Se întâmpla la meciul dintre România și Suedia, scor 1-0.

“Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris Mădălina pe instagram.

Mădălina Ghenea a filmat cu Ronaldo

În trecut, Mădălina Ghenea l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo. A filmat alături de portughez o reclamă la un parfum.

„Am filmat cu el o reclamă pentru un parfum și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat”, a spus românca.

La începutul anului presa din Italia scria că Mădălina ar avea o relație cu un fotbalist, de doar 21 de ani, Nicolo Zaniolo. Acesta i-a comentat la o postare pe contul de socializare, iar de aici au început speculațiile. Nu s-a aflat exact dacă românca a avut sau nu o relație cu jucătorul celor de la AS Roma, dar dacă speculațiile au fost adevărate, aceasta s-a terminat rapid. Frumoasa brunetă a apelat chiar la un avocat pentru a încheia tot scandalul.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori. Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: