Redactia.ro
Home » Sport » Mădălina Ghenea a fost părăsită de fotbalistul tinerel. Mama-soacră n-a vrut-o

Mădălina Ghenea a fost părăsită de fotbalistul tinerel. Mama-soacră n-a vrut-o

madalina ghenea, Nicolò Zaniolo, neaga relatia

Zaniolo s-a făcut băiat cuminte, după ce în ultimele zile a fost în central atenției din cauza presupusei relații cu Mădălina Ghenea. Românca a declarat deja că nu a avut nicio relație cu tânărul fotbalist.

Fotbalistul celor de la AS Roma a decis să pună capăt speculațiilor. Și-a suspendat toate conturile de socializare și și-a anunțat fanii că are nevoie de o perioadă pentru a se reface după accidentarea suferită.

„Viața mea e pe teren, nu în scandalurile de pe aceste rețele. Nu mai am liniște să mă concentrez la fotbal, la pasiunea vieții mele. De aceea mă retrag și vă salut” a scris fotbalistul de 21 ani.

Se pare că adevărul ar fi altul. Mama fotbalistului a intervenit imediat, după ce a aflat Zaniolo ar avea o relație cu Mădălina Ghenea. Francesca Costa a spus clar că se opune și nu o vrea ca „noră” pe româncă.

„Este aproape de aceeași vârstă ca mine, ce să caute cu ea. Trebuie să gândească la ce face. Noi îl sfătuim de bine, iar el ajunge pe prima pagină a ziarelor” a declarat, Francesca Costa (43 de ani).

Jurnaliștii italieni au scris că Nicolò Zaniolo și Mădălina Ghenea ar fi într-o relație, după un schimb de mesaje între cei doi pe instagram. Aceștia au aflat că fotbalistul și-ar fi părăsit și logodnica pentru româncă. Ulterior s-a dovedit că Sara este însărcinată, iar Zaniolo a anunțat că își asumă rolul de tată, chiar dacă relația lor s-a încheiat.

Mădălina Ghenea, apărată de avocați

Românca de 33 de ani a ținut să lămurească și ea situația și a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Mai mult și-a luat și avocați, pentru ca aceștia să-i apere imaginea.

„Au fost doar niște glume. A venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori. Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: