Redactia.ro
Home » Sport » Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au recunoscut oficial relația

Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au recunoscut oficial relația

madalina ghenea, Universitatea Craiova, suporter, cristiano ronaldo,

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo și-au oficializat relația pe rețelele de socializare. Mesajele pe care și le-au trimis nu lasă loc de interpretări.

Jurnaliștii italieni au scris în urmă cu câteva săptămâni că mijlocașul ofensiv de la AS Roma și-a părăsit iubita, Sara Scaperrotta, pentru Mădălina Ghenea. Acum povestea s-a confirmat. Cei doi au decis să pună capăt speculațiilor pe rețelele de socializare și au făcut un schimb de mesaje din care reiese clar că au o relație. Mădălina a organizat o întâlnire cu fanii pe instagram și a primit o întrebare și din partea lui Nicolo Zaniolo:

”Pot să te sărut 25 de ore din 24?”, a scris fotbalistul.

Iar răspunsul modelului din România a venit imediat.

”Tu ce crezi?”.

Prima dată când cei doi au confirmat relația a fost în urmă cu două săptămâni. Atunci amândoi au postat o fotografie aproape identică, iar jurnaliștii din Italia au observat imediat.

Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia

În aprilie 2020, românca a decis să se mute din nou în Italia. A stat trei ani în România alături de omul de afaceri Matei Stratan. Cei doi au împreună o fetiță. După despărțirea de Stratan, Mădălina a decis să revină în Italia. Cei doi plănuiau să se căsătorească, dar până la urmă au ajuns să se despartă.

“Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, declarat cu ceva vreme în urmă modelul.

De-a lungul timpului, modelul s-a iubit cu sportivi celebri, actori sau oameni de afaceri. Printre aceștia se numără Gerard Butler, Michael Fassbender, atacantul Marco Borriello, stilistul Philipp Plein sau fostul acționar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu

“Visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită”, a spus Mădălina Ghenea, pentru gossiptvmagazine.it.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: