Redactia.ro
Home » Știri » Slav a recunoscut că este îndrăgostit! Mădălina Ghenea i-a căzut cu tronc

Slav a recunoscut că este îndrăgostit! Mădălina Ghenea i-a căzut cu tronc

Slav a recunoscut că este îndrăgostit! Mădălina Ghenea i-a căzut cu tronc

Slav a recunoscut că este îndrăgostit. Da, da. Este îndrăgostit. Dar nu așaa, oricum. Este îndrăgostit de o celebritate cu care nu a avut nicio treabă până acum. Este frumosă și apreciată de o lume întreagă, chiar și de craiul noustru, Victor Slav.

Mădălina Ghenea i-a căzut cu tronc lui Victor Slav

După o perioadă grea, în care prezentatorul tv încearcă să se refacă după despărțirea de Bianca Drăgușanu, a venit momentul adevărului. Chiar dacă de la începutul anului, s-a vorbit despre o idilă între el și Raluca Silea, zis și Raluca Bombardiera, nu despre ea vorbim. Invitat la emisiunea ”Test de Vedetă”, Teo Trandafir l-a tras de limbă pe prezentatorul de la ”Vulturii de noapte”. Din una-n alta, Teo a reușit să îi acceseze cele mai mai vise și fantezii pe care le are Victor Slav. Astfel, bărbatul a dezvăluit că visează la nimeni alta decât Mădălina Ghenea.
Întrebat ce ar face dacă frumoasa brunetă s-ar afla într-o mașină din dreapta lui, Slav a replicat: ”M-aș da jos din mașină și m-aș urca în autoturismul din dreapta. M-aș așeza pe capotă”.

Citește și: Oana Radu a slăbit miraculos! A scăpat de 30 de kg în 50 de zile

În glumă se spune adevărul

În cadrul emisiunii Teo Show, la secțiunea Test de Vedetă, Teo Trandafir i-a provocat pe baieții de la Vulturii de noapte să spună dacă ar vrea să aibă de-a face cu anumite celebrități de sex feminin. Odată adusă în discuție Mădălina Ghenea, Victor Slav a replicat: „noi vorbim de cineva care nu ar vrea? E cineva care nu ar vrea?„

Un bărbat a răspuns că nu ar fi interesat. Moment în care Victor Slav nu s-a putut abține. A menționat că numai un bărbat cu o altă orientare sexuală ar putea să rămână indiferent la frumusețea Mădălinei Ghenea. Întreaga audiență, inclusiv Teo Trandafir, a rămas cu gura căscată, având în vedere că Victor Slav a ales un termen neelegant pentru a-și comunica ideea, adaugă viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini