Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu a slăbit miraculos! A scăpat de 30 de kg în 50 de zile

Oana Radu a slăbit miraculos! A scăpat de 30 de kg în 50 de zile

Oana Radu a slăbit miraculos! A scăpat de 30 de kg în 50 de zile

Oana Radu a slăbit miraculos. În 2014 a slăbit de la de kg la 57. Însăși vedeta dezvăluie că acela a fost anul de foc. Din acel moment credea cu tărie că totul i se cuvine. A reușit să spargă topurile muzicale, a ajuns prezentatoare TV, și-a făcut un canal de youtube. Însă, la un moment dat nimic nu a mai fost așa cum era obișnuită.

Oana Radu a dezvăluit că se luptă de ani buni cu anxietatea

Artista și-a pus sufletul pe tavă. S-a așezat în fața camerei de filmat și cu ochii în lacrimi a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta a fost vorbit despre boala grea cu care s-a luptat ani de zile: anxietatea. Oana spune că ajunsese într-un punct în care îi era frică pur și simplu să pășească pe stradă. Mai rău decât toate șcenariile pe care artista și le făcea a fost faptul că singura sa bucurie o regăsea în mâncare. Vedeta povestește că pentru ea nu mai conta muzica, familia sau felul în care arăta. Recunoaște cu ochii în lacrimi că s-a neglijat. Recunoaște că, abia acum și-a dat seama că oamenii ”sunt o frunză-n vânt” și își dorește să facă ceva constructiv cu viața sa.

De ce a fost dată afară de la emisiunea pe care o prezenta

Oana Radu a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare la televizor. Kilogramele în plus i-au dat de furcă și o dată cu concedierea de la emisiunea pe care o prezenta, nici invitațiile la alte emisiuni nu au mai venit. Vedeta este recunoscătoare ambiției pe care a avut. În video-ul de mai jos, Oana Radu dezvăluie toturor secrete din intimitatea sa. Rețeta cu care a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile. Dar și cum să își dai seama că suferi de anxietate. La finalul acestei diete pe care chiar ea a inventat-o, Oana Radu cântărește 74 de kg.

Oana Radu a slăbit miraculos!

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a spus Oana Radu în vlogul său.

A scăpat de 30 de kg în 50 de zile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: