Redactia.ro
Home » Monden » Șoc pentru Mădălina Ghenea! Ce se va întâmpla cu relația dintre ea și Zaniolo

Șoc pentru Mădălina Ghenea! Ce se va întâmpla cu relația dintre ea și Zaniolo

GALERIE FOTO (7) Șoc pentru Mădălina Ghenea!

Șoc pentru Mădălina Ghenea! Actrița trăiește o poveste de dragoste alături de fotbalistul Nicolo Zaniolo, mai tânăr decât ea cu 12 ani. Fotbalistul de la AS Roma este îndrăgostit până peste cap de frumoasa româncă. Ei bine, povestea lor de iubire este umbrită de faptul că Zaniolo a aflat recent că va deveni tătic, după ce fosta sa iubită l-a anunțat că este însărcinată.

Șoc pentru Mădălina Ghenea! Ce se va întâmpla cu relația dintre ea și Zaniolo

Șoc pentru Mădălina Ghenea! Mădălinea Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce, iar faima sa a a ajuns și la Hollywood. Aceasta a avut relații cu cei mai râvniți actori americani, dar acum i-a surprins pe toți. Mădălina este într-o relație cu un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea. Este vorba despre fotbalistul de la AS Roma, Nicolo Zaniolo. Șoc pentru Mădălina Ghenea!

Vedeta trăiește după propriile reguli, fiind foarte discretă cu viața personală. Cu toate astea, relația dintre ea cu tânărul fotbalist a ținut primele pagini în presă. Acum, Nicolo Zaniolo a aflat că va deveni tătic, după ce fosta sa iubită, Sara Scaperrotta l-a anunțat că este însărcinată. Deși se zvonea că acesta va avea un copil, la scurt timp după ce a intrat într-o relație cu manechinul Mădălina Ghenea, fotbalistul a confirmat zvonurile. „Mi-am dorit o familie în timpul fostei mele relații, recunosc, dar ulterior nu ne-am înțeles și am decis să ne separăm. Când mi-a spus despre sarcină, am fost foarte sincer și i-am transmis că nu sunt pregătit. Dar ea a decis să continue, o decizie pe care o respect. Chiar dacă nu mai sunt într-o relație cu ea, îmi asum total responsabilitatea de tată”, a scris Zaniolo pe Instagram.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 33 de ani a avut câteva relații intens mediatizate de-a lungul timpului, cu Leonardo Di Caprio, Gerard Butler sau cu designerul Philipp Plein. Vedeta are o fetiță de trei ani din relația cu antrenorul Matei Stratan.

Marco Boriello, despre relația cu Mădălina Ghenea

Marco Boriello și Mădălina Ghenea a avut o relație cu fotomodelul Mădălina Ghenea în urmă cu câțiva ani, dar povestea lor de dragoste s-a sfârșit. În prezent, fotbalistul se iubește modelul Sofia Resing, cu 10 ani mai tânără decât el. „Nimeni nu a reușit să mă distragă de la fotbal. Ani buni m-am gândit doar la cariera mea și la distracție. Acum însă, încep să vreau o parteneră stabilă și mulți copii”, a declarat Borriello.

După o relație de aproape trei ani cu omul de afaceri Matei Stratan, Ghenea și-a luat fiica și s-a mutat din nou în Italia. Conform unor surse, vedeta era pe punctul de a se căsători cu tatăl fetitei sale, dar ceva s-a întâmplat între ei. “Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a declarat Mădălina Ghenea. Actrița a spus că își dorește un bărbat care să lupte pentru perechea sa. „Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită ”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: