Redactia.ro
Home » Sport » Nicolo Zaniolo va fi tată! Vestea vine la o zi după ce a oficializat relația cu Mădălina Ghenea

Nicolo Zaniolo va fi tată! Vestea vine la o zi după ce a oficializat relația cu Mădălina Ghenea

Nicolo Zaniolo va fi tată! Vestea vine la o zi după ce a oficializat relația cu Mădălina Ghenea

Nicolo Zaniolo a făcut un anunț neașteptat, imediat după ce a confirmat că este într-o relația cu Mădălina Ghenea. Jucătorul lui AS Roma a mărturisit că fosta sa parteneră, Sara Scaperrotta, este însărcinată.

Nicolo Zaniolo va fi tată

Nicolo Zaniolo este unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști italieni. Jucătorul lui AS Roma a confirmat în urmă cu o zi relația de dragoste cu actrița și modelul Mădălina Ghenea, însă fosta sa iubită, Sara Scaperrotta, i-a dat o veste surprinzătoare: la doar 21 de ani, Zaniolo va fi tată.

În primul rând, nu aș vrea ca o relație importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieții mele și din cariera mea. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva vreme. Uneori am visat la o familie împreună, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit și când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue.

O alegere pe care o respect. Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Cu aceasta, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom reveni să vorbim despre mine doar ca fotbalist„, a declarat Zaniolo, citat de Gazzetta dello Sport.

Nicolo Zaniolo și Mădălina Ghenea formează un cuplu

După mai multe zile de speculații, cei doi au confirmat că sunt împreună pe rețelele de socializare, unde au schimbat mai multe mesaje, făcute publice. În cadrul unei sesiuni în care a răspuns întrebărilor primite de la fani, modelul român a primit o întrebare și din partea lui Nicolo Zaniolo: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”. Răspunsul Mădălinei Ghenea nu s-a lăsat mult așteptat: „Tu ce crezi?”.

Nicolo Zaniolo va fi tată! Mădălina Ghenea s-a stabilit în Italia de mai multă vreme și a apărut în filme și reclame. Românca a avut în trecut relații cu persoane implicate mai mult sau mai puțin direct în fotbal, precum fostul atacant Marco Boriello sau Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: