Redactia.ro
Home » Știri » Mădălina Ghenea, idilă cu o vedetă din seria A! Sportivul și-a părăsit logodnica pentru ea

Mădălina Ghenea, idilă cu o vedetă din seria A! Sportivul și-a părăsit logodnica pentru ea

GALERIE FOTO (3)

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai dorite femei din România. Fotomodelul are o relație cu Nicolo Zaniolo, în vârstă de 21 de ani, mijlocașul Romei, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. 

Mădălina Ghenea, idilă cu o vedetă din seria A

Mădălina Ghenea se iubește cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, în vârstă de 21 de ani. Deși este accidentat și este încă în recuperare după a doua operație la genunchi, sportivul pare să aibă ceva mai mult noroc pe plan sentimental.

Jurnaliștii de la „Giornalettismo” și Gazzetta dello Sport, au scris că italianul și-ar fi părăsit logodnica, Sara, pentru frumoasa româncă. Mai mult, fotbalistul din Roma nu ar fi la primul episod de infidelitate.

Roma îl așteaptă în primăvară să se refacă după ruptura de ligament încrucișat, cu sau fără logodnică ori altă cucerire„, au mai scris jurnaliștii de la Gazzetta.

Mădălina Ghenea a avut relații cu actori, sportivi și oameni de afaceri. Printre aceștia se află și Gerard Butler, atacantul Marco Borriello, Philipp Plein, Michael Fassbender și chiar fostul acționar de la Dinamo, Dragoș Săvulescu.

Mai mult, fotomodelul a avut și o relație cu omul de afaceri Matei Stratan. Relația celor doi a durat aproape trei ani, până când, în aprilie 2020, a decis să se mute din nou în Italia. Deș  Mădălina Ghnea și Matei Stratan plănuiau să se căsătorească, până la urmă au ajuns să se despartă.

Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea. Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită”, spunea Mădălina Ghenea la vremea respectivă.

Soacra Mădălinei Ghenea e o femeie „de nota 10”

Mădălina Ghenea trăiește o poveste de iubire cu Nicolo Zaniolo, fotbalistul în vârstă de 21 de ani de la AS Roma, iar actrița din România are o „soacră” de nota 10.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: