Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi? Ce spune vedeta

Bianca Drăgușanu, ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi? Ce spune vedeta

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt, din nou, în momente tensionante, deși s-au despărțit. Alex Bodi pare că nu s-a resemnat cu gândul că aceasta iubește acum un alt bărbat și a început să o urmărească la fiecare pas. În urmă cu două zile, fostul soț al blondinei a venit după aceasta până la salonul unde ea își făcea unghiile, iar Bianca a fost nevoită să se baricadeze în mașină pentru a scăpa de el. Întrebată dacă se simte hărțuită de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că a apelat la ajutorul autorităților.

Bianca Drăgușanu, ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi? Ce spune vedeta

Bianca Drăgușanu ar fi depus ordin de restricție pe numele lui Alex Bodi, fostul ei soț, după ce acesta a început să o urmărească. Întrebată dacă se simte hărțuită, vedeta a spus că lasă totul în seama oamenilor legii, semn că a luat deja legătura cu organele competente.

„Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale. Eu vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Se va împăca Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este acum împreună cu Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău. Alex Bodi, despărțit de curând de Daria Radionova, pare că refuză să accepte faptul că Bianca iubește un alt bărbat. Potrivit Spynews, Bodi i-a cerut Biancăi să se împace. Ba chiar i-a precizat că nimeni nu mai este ca ea și că nu-l iubește pe Gabi Bădălău așa cum îl iubește pe el.

După toate acestea, Bianca Drăgușanu nu se lasă înduplecată și refuză să mai aibă o relație cu fostul ei soț, Gabi Bădălău.

Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe. Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important. Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok. Am încredere în Dumnezeu. Viață mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta”, a spus Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: